Ντίνος Ζυγογιάννης : Σπάσαμε το ρεκόρ της Πορταριάς για την FST2

Οι μάχες που δόθηκαν σε όλες τις κατηγορίες της 39ης Ανάβασης Πορταριάς “Δημήτρης Γαρουφαλιάς”,  ήταν συγκλονιστικές και αντάμειψαν το φίλαθλο κοινό που παρακολούθησε τον αγώνα, με τα αποτελέσματα των περισσοτέρων κλάσεων να κρίνονται στα δέκατα!

Μία από όλες αυτές, ήταν και η μάχη για την FST2 ανάμεσα στους Ντίνο Ζυγογιάννη και Περατινό Γιώργο, η οποία όμως δεν έφτασε μέχρι τον αγώνα της Κυριακής αφού ο Περατινός είχε μια έξοδο με αποτέλεσμα, να τραυματίσει αρκετά το πανέμορφο Golf του.

Ο οδηγός της ΦΙΛΜΠΑ όμως δεν εφησυχαστικέ, αφού στόχος εκτός από το πρώτο σκαλί του βάθρου, ήταν και το ρεκόρ της κατηγορίας FST2 που κρατούσε μέχρι πέρυσι ο Αντώνης Σταφυλοπάτης με το OPEL Astra OPC του.

Ο Ντίνος με συνολικό χρόνο 3:56:57 κατάφερε και πήρε σχετικά εύκολα τη νίκη, αφού ο Καραντζάς Δημήτρης ήταν λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο κοντά του, όμως ο στόχος ήταν διπλός και τον κατάφερε.

Έτσι εκτός από το πρώτο σκαλί στο βάθρο το ρεκόρ για την Ανάβαση Πορταριάς στην κλάση FST2 ανήκει πλέον στον Ντίνο Ζυγογιάννη με 1:56:64.

 

Μεγάλος Υποστηρικτής :

Δ. Γ. ΤΣΕΛΛΟΣ – Di.Gi.T TEXACO OIL

 

Υποστηρικτές :

DINO MOTORSPORT

B16A Workshop

 

Χορηγός Επικοινωνίας :

automotopatras.gr