Το νέο 5θυρο FIAT TIPO ήρθε.

Το νέο 5θυρο μεσαίο μοντέλο της FIAT βρίσκεται ,από το Σάββατο 14-01 , στις εγκαταστάσεις της αντιπροσωπείας των  Μαργαρώνη –Φιλιππάκη στην ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 95 και εμείς φυσικά και δεν χάσαμε την ευκαιρία να το θαυμάσουμε από κοντά.

Το νέο Ιταλικό μοντέλο ξεχωρίζει αμέσως λόγω της εντυπωσιακής του εξωτερικής σχεδίασης αλλά και λόγω του πραγματικά ευρύχωρου και ποιοτικού εσωτερικού του. Οι χώροι στο εσωτερικό είναι πραγματικά αχανείς, για τα δεδομένα της κατηγορίας, με αποτέλεσμα 5 ενήλικες να βολευτούν πραγματικά άνετα μαζί με τις αποσκευές τους χωρίς να έχουν παράπονο ούτε από την ποιότητα κατασκευής, ούτε και απ τον εξοπλισμό που περιλαμβάνει πραγματικά τα πάντα.

 

Το νέο FIAT Tipo, στην νέα του έκδοση με τις 5 θύρες, αποτελεί μια πραγματικά ενδιαφέρουσα επιλογή συνδυάζοντας άνεση, χώρους, ποιότητα και πλούσιο εξοπλισμό μαζί με αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης ή πετρελαίου σε ένα πραγματικά πλήρες πακέτο. Αν στο παιχνίδι βάλουμε και την τιμή του τότε γίνεται πραγματική ευκαιρία καθώς από 12.990 ευρώ μπορείτε να αποκτήσετε όλα τα παραπάνω.

Κάντε μια επίσκεψη στην αποκλειστική αντιπροσωπεία της FIAT στην  ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 95 , πάρτε μια προσφορά για το 5θυρο FIAT Tipo και δεν θα χάσετε.