Μεγάλες ζημιές στην “Φτέρη”. Τεράστια η προσπάθεια της ΑΛΜΑ Αιγίου

Λίγες μόνο μέρες έμειναν μέχρι το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο να πάρει εκκίνηση από την πλατεία των Υψηλών Αλωνίων για το 9ο «Laser Derma Med» ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΑΙΓΙΟΥ. Η Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αιγίου, Α.Λ.Μ.Α., έχει τα πάντα έτοιμα και περιμένει να υποδεχτεί τα 28 αγωνιστικά πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή.

Στις 20 κ 21 Ιουλίου το 9ο «Laser Derma Med» ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΑΙΓΙΟΥ θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Αιγίου από την ΑΛΜΑ Αιγίου. Αποτελεί τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Ράλλυ Σπριντ Νοτίου Ελλάδας για το 2019, της ΟΜΑΕ. Κέντρο του αγώνα θα αποτελέσει η Πλατεία των Υψηλών Αλωνίων Αιγίου και η Ειδική Διαδρομή ΦΤΕΡΗ όπου θα τρέξουν τα αυτοκίνητα θα είναι το οδικό τμήμα Φτέρη – Σελινούντας.

Δυστυχώς η κακοκαιρία “Αντίνοος” που έπληξε την περιοχή του Αιγίου της τελευταίες μέρες, δημιούργησε αρκετά προβλήματα στο οδικό τμήμα της Ειδικής Διαδρομής “Φτέρη”, όπως θα δείτε και στις φωτό.

Τα μέλη και τα στελέχη της ΑΛΜΑ Αιγίου καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να αποκατασταθούν όλες οι ζημιές και μέχρι το Σάββατο 20 Ιουλίου, να είναι όλα έτοιμα για την πανηγυρική εκκίνηση και την πρώτη Ειδική σε καθεστώς νύχτας.

Καλή δύναμη

ΦΩΤΟ : Βασίλης Κανδηλιώτης