Με πολύτιμους βαθμούς επέστρεψαν Χατούπης και Θέος από την Κρήτη

Οι οδηγοί της ΦΙΛΜΠΑ Κίμωνας Θέος και Στάυρος Χατούπης επέστρεψαν από τον 6ο Αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων που διεξήχθη στον Ομαλό της Κρήτης συλλέγοντας πολύτιμους βαθμούς αλλά και βάθρα.

Ο Κίμωνας Θέος κατάφερε και μέσα από σωστή στρατηγική πήρε τους πολύτιμους βαθμούς από το δεύτερο σκαλί του βάθρου της Ν2, φέρνοντας ακόμα πιο κοντά τον στόχο για το Πρωτάθλημα της κλάσης. Ο Κίμωνας οδήγησε αρκετά γρήγορα χωρίς όμως ν πιέσει ιδιαίτερα, αφού η δεύτερη θέση ήταν εύκολη υπόθεση για αυτόν. Τον Κίμωνα υποστηρίζει πλήρως το Mr Burger ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι το automotopatras.gr. Την ετοιμασία του αυτοκινήτου έχουν εξ ολοκλήρου οι ΑΦΟΙ Τσούργιαννη.

Ο Σταύρος Χατούπης οδήγησε αρκετά γρήγορα ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου για την Α7, περνώντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος, εκμεταλλευόμενος και την εγκατάλειψη του κύριου αντιπάλου του Γιάννη Καλαιτζιάν. Υποστηρικτές στην προσπάθεια του Σταύρου Χατούπη είναι η PPG HELLAS, η ΦΙΝΟΜΑΣΙΝ – ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ (SATA,RUPES,SIKA) τα Μηχανήματα Καλλέργης ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι το automotopatras.gr. Την ετοιμασία του αυτοκινήτου έχουν εξ ολοκλήρου οι ΑΦΟΙ Τσούργιαννη.

Η συνέχεια θα δοθεί στην Ανάβαση Πορταριάς όπου και για τους δύο Οδηγούς έχει μετατραπεί σε Μεγάλο Τελικό.