Με 70 Συμμετοχές το circuit στο Τατόι

Με 70 συμμετοχές θα διεξαχθεί ο 1ος αγώνας του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Αυτοκινήτων στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Τατοΐου. Η START LINE και η «ΔΙΕΛΠΙΣ Περί Αγώνων», συνδιοργανώνουν έναν αγώνα που αποδεικνύεται πόλος έλξης για τους οδηγούς σε όλες τις κατηγορίες.
Οι κατηγορίες είναι επτά στο σύνολο, με εκείνη που συγκεντρώνει τις περισσότερες συμμετοχές να είναι των ιστορικών αυτοκινήτων με 22 συμμετέχοντες. Παράλληλα τα 12 Skoda Fabia του Ενιαίου, αλλά και τα 7 μονοθέσια της Formula Gloria θα συμπληρώσουν θεαματικά και με μεγάλο ενδιαφέρον τις βασικές κατηγορίες Sport, Τουρισμού, Μεγάλου Τουρισμού GT και Formula Saloon στις οποίες θα δούμε συνολικά άλλα 29 αυτοκίνητα.
Το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Τατοΐου θα φιλοξενήσει τον 1ο φετινό αγώνα ταχύτητας σε πίστα σχεδιασμένη από τον Θανάση Παπαθεοδώρου, με μήκος 3.610μ. Αποτελείται από 19 στροφές και έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει σημεία για προσπεράσματα και απαιτητικές αλλαγές πορείας.
H πρόσβαση στο χώρο γίνεται, είτε μέσω του Προαστιακού (στάση Τατόι), είτε με αυτοκίνητα τα οποία σταθμεύουν, μέσα στο αεροδρόμιο, δωρεάν. Υπάρχουν δύο είσοδοι, Βόρεια και Νότια, από τον περιμετρικό δρόμο του αεροδρομίου (λεωφόρος Τατοΐου).
Την ημέρα του αγώνα, το κανονικό εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ, στην κερκίδα 15 ευρώ, Φοιτητικό και Μαθητικό 5 ευρώ, ενώ η είσοδος είναι δωρεάν για παιδιά έως 12 ετών, για ΑΜΕΑ (Άτομα με ειδικές ανάγκες) και για άνεργους με επίδειξη θεωρημένης κάρτας ανεργίας (με βεβαίωση ανανέωσης). Το Σάββατο στα δοκιμαστικά τα εισιτήρια θα διατίθενται στη μισή τιμή από αυτό της Κυριακής. Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται μέσω της viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/shows/aeroporiki-vasi-tatoiou/tatoi-racing/).

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα της Start Line 210 9812341 και 6944 308148 και 6977 660565, στην ιστοσελίδα του σωματείου www.startline.gr και στο e-mail info@startline.gr, ενώ για διαπιστεύσεις στα τηλέφωνα 2106515345, 6978144827 και στο e-mail dielpisperiagonon@gmail.com.

Σχέδιο πίστας

Συμμετοχές