Με 33 Συμμετοχές ο 2ος γύρος του IAME Series Greece

Η ΦΙΛΜΠΑ θα διοργανώσει τον 2ο γύρο του Επάθλου IAME SERIES GREECE την Κυριακή 1η Ιουλίου στην πίστα KartMania στα Βραχναίικα Πατρών.

Όλοι οι διεκδικητές του Επάθλου IAME SERIES θα δώσουν το παρόν διατηρώντας την ξεχωριστή νότα αισιοδοξίας του 1ου γύρου, αφού 33 «πιλότοι» θα δώσουν την μάχη τους στις 4 κατηγορίες. Αναλυτικά στην κατηγορία MINI θα λάβουν μέρος 10 νεαροί αθλητές, στην JUNIOR 5, στην SENIOR 12 και στην SUPER 6.

Η πίστα KartMania έχει φορέσει τα γιορτινά της και περιμένει με ανυπομονησία οδηγούς, ομάδες και θεατές για ένα πολύ όμορφο διήμερο.

Το Πρόγραμμα ξεκινάει την Κυριακή το πρωί με Ελεύθερες Δοκιμές, στις 10:30 θα ξεκινήσουν οι Χρονομετρημένες Δοκιμές, στις 11:30 ο πρώτος ημιτελικός, στις 13:10 ο δεύτερος ημιτελικός ενώ στις 14:50 θα ξεκινήσουν οι τελικοί.

H επίσημη ιστοσελίδα του IAME Series Greece είναι πλέον σε πλήρη λειτουργία και εκεί μπορείτε να βρείτε κάθε λεπτομέρεια σχετικά με το πρωτάθλημα, τους κανονισμούς, τα έπαθλα αλλά και Live Timing όσων θα συμβαίνουν στην πίστα την ώρα του αγώνα (http://www.iameseriesgreece.com/live).

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

ΩΡΑΡΙΟ ΑΓΩΝΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Νο1

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ