Οι Μαργαρώνης – Αφαλωνιάτης στο 1ο Ράλλυ Αλμυρού

Το Αθλητικό Σωματείο “Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας” (Ο.Μ.Α.Θ.) διοργανώνει στις 9-10 Ιουλίου έναν ασφάλτινο αγώνα ράλλυ, που περιλαμβάνει 5 Ειδικές Διαδρομές.

Το 1ο Ράλλυ Αλμυρού προσμετρά στο Περιφερειακό Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ Κεντρικής Ελλάδος ως ο 3ος γύρος του θεσμού και περιλαμβάνει δύο Ειδικές Διαδρομές (Άγιοι Θεόδωροι, Νηές) με την πρώτη να πραγματοποιείται 3 φορές και την δεύτερη δύο φορές. Ο αγώνας θα ξεκινήσει με τη διεξαγωγή της εναρκτήριας Ειδικής Διαδρομής (Άγιοι Θεόδωροι) και την Πανηγυρική Εκκίνηση, το απόγευμα του Σαββάτου 9 Ιουλίου, με τη δράση να κορυφώνεται την Κυριακή 10 Ιουλίου, η οποία περιλαμβάνει επιπλέον 2 επιπλέον περάσματα από τη διαδρομή “Άγιοι Θεόδωροι” και 2 περάσματα από τη διαδρομή “Νηές”. Το συνολικό μήκος του αγώνα είναι 170,85 χιλιόμετρα, μεταξύ των οποίων τα 50,11 είναι αυτά των Ειδικών Διαδρομών.

Εκεί θα δούμε και το Πατρινό πλήρωμα του ΑΟΠ με τον Ανδρέα Μαργαρώνη να κάθεται στα αριστερά και τον Μιχάλη Αφαλωνιάτη να κάθεται στα δεξιά του Citroen Saxo της κατηγορίας C5 – A6. Μετά την πολύ καλή εμφάνιση στο Αχαιός (με έναν στραβό άξονα να μην αφήνει το πλήρωμα να τερματίζει στην θέση που έπρεπε) οι Αθλητές του ΑΟΠ θα προσπαθήσουν να ανέβουν και πάλι βάθρο σε έναν Αγώνα άγνωστο για όλα τα πληρώματα.

Εμείς ευχόμαστε κάθε επιτυχία.