Λεωνίδας Μανιατόπουλος : Θέτω υποψηφιότητα στον ΣΟΑΑ

Ενόψει των αυριανών εκλογών για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του συνδέσμου μας, θα ήθελα να εξηγήσω εν συντομία τα κίνητρα που με ώθησαν να θέσω υποψηφιότητα:

Α) Πιστεύω ότι υπάρχει μια ιδιαίτερη ένταση στους κόλπους των οδηγών αγώνων που αποτελεί εμπόδιο στην απαιτούμενη συσπείρωση. Θέλω να συμβάλλω στην αποκλιμάκωση της.

Β) Από ότι αποδείχθηκε και από την εκλογική διαδικασία προ δυο εβδομάδων ο ΣΟΑΑ έχει άμεση ανάγκη την ουσιαστική του διεύρυνση. Πρέπει όσο το δυνατό μεγαλύτερο ποσοστό των οδηγών/συνοδηγών που διαθέτουν αγωνιστική Licence να αποτελούν ενεργά/ενήμερα/εγγεγραμμένα μέλη του συνδέσμου. Για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να
γίνει προσπάθεια σε πανελλαδικό επίπεδο, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό. Επίσης πιστεύω ότι ο σύνδεσμος πρέπει να έχει οικονομική αυτάρκεια και ανεξαρτησία, άρα
συνδρομές.

Γ) Δεδομένου ότι ο ΣΟΑΑ δεν είναι ούτε ΟΜΑΕ αλλά ούτε και Λέσχη, θα πρέπει κατά τη γνώμη μου να επικεντρωθεί στα θέματα που έχουν άμεση επιρροή στους οδηγούς/συνοδηγούς αγώνων όπως:
α) Πρακτικά ζητήματα ασφάλειας σε σχέση με τις διοργανώσεις
β) Αριθμός αγώνων ανά δραστηριότητα.
Ανάμειξη σε έτερα ζητήματα στην παρούσα φάση δεν βοηθά.

Δ) Δεν θέτω υποψηφιότητα ως αντίπαλος του παρόντος ΔΣ, ή της ΟΜΑΕ. Άλλωστε αυτό θα ερχόταν σε αντίθεση με την αρχική μου τοποθέτηση Α).

Σας ευχαριστώ,

Λεωνίδας Μανιατόπουλος
“Le Man”