Κυριάκος Κόττης : Πάμε στο All Star Game Motocross της Μυκόνου

Το Αθλητικό Σωματείο Μοτοσυκλετιστών Μυκόνου διοργανώνει το 1ο ALL STAR GAME GREECE MOTOCROSS για να τιμήσει τους 12 Έλληνες Πρωταθλητές μας και φυσικά να δώσει το δικό του στίγμα στο Ελληνικό Motocross.
Αρκετοί είναι οι Έλληνες αναβάτες που θα δώσουν το παρόν σε αυτή την γιορτή του Ελληνικού δίτροχου μηχανοκίνητου αθλητισμού και το automotopatras.gr θα σας τους παρουσιάσει.

Ο πρώτος επίτιμος καλεσμένος σε αυτή την γιορτή είναι ο Κυριάκος Κόττης, που ίσως θα έπρεπε να γράψουμε πολλές χιλιάδες λέξεις για να περιγράψουμε ένα μικρό μέρος της ιστορίας που έχει χαράξει στο Ελληνικό Motocross.

Ο Κυριάκος δηλώνει :

Είναι σημαντικό να πραγματοποιούνται τέτοιες εκδηλώσεις, ώστε να διαφημίζουν το Ελληνικό Motocross. Για το κόσμο του motocross και τους αθλητές, εκτός από προπόνηση και αγώνες χρειάζονται και τα event αυτά, στα οποία η πίεση και το άγχος, τείνουν σε μηδενικό βαθμό, κάτι που αφήσει τον αναβάτη ελεύθερο να “κάνει τα δικά του”. Ένα μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους της Μυκόνου και του Αθλητικού Σωματείου Μοτοσυκλέτας Μυκόνου και εύχομαι στην συνέχεια του event ώστε να γίνει θεσμός με επανάληψη κάθε χρόνο.

 

ΦΩΤΟ (αρχείου) : Στρατής Βαβούδης