Κόβει την πίτα του ο ΜΟΠ, με προσκεκλημένο τον Βασίλη Ορφανό

Τα 2 χρόνια “Μοτοσυκλετιστικής ζωής” κλείνει ο ΜΟΠ (Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Πατρών) και το γιορτάζει κόβοντας την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του, με μια πολύ ιδιαίτερη Εκδήλωση.

Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19/1/2020 στο φιλόξενο χώρο του Coffee Brands Arena στο κλειστό γήπεδο basket του Απόλλωνα Πατρών στις 11 το πρωί.

Ο Μ.Ο.Π. καλεί όλα τα Μέλη του αλλά και τους φίλους των δύο τροχών, να ευχηθούν μαζί του για μια ακόμη χρονιά με πολλά όμορφα και ασφαλή χιλιόμετρα.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει και ο Βασίλης Ορφανός (ο μοναδικός Έλληνας Αναβάτης που έχει κερδίσει στο PARIS- DAKAR) ο οποίος θα προσπαθήσει να μεταφέρει την εμπειρία του και να μας πείσει για την σημασία του σωστού εξοπλισμού.

Από την Εκδήλωση δεν θα λείψουν οι βραβεύσεις των “ταξιδευτών ” του ΜΟΠ αλλά και του Νίκου Μάνεση σαν έναν από τους ανθρώπους που έβαλαν τα ” θεμέλια ” της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας στην περιοχή μας.

Παράλληλα θα διεξαχθεί μια μικρή έκθεση ιστορικών μοτοσυκλετών θα δώσει extra ενδιαφέρον και φυσικά Λαχειοφόρος με πλούσια δώρα…!!!