Κόβει πίτα το ΑΣΜ Μυκόνου με Trial Show από τον Λευτέρη Πίππο

Το Αθλητικό Σωματείο Μοτοσυκλέτας Μυκόνου έχει βαλθεί για τα καλά να τρελάνει τους πάντες και να γράψει μια νέα εντελώς ολοκαίνουργια σελίδα στον χώρο των δύο τροχών.

Μετά το τριήμερο All Star Game Greece Motocross που πραγματοποιήθηκε από τις 16 μέχρι τις 28 Οκτωβρίου στο νησί των ανέμων, που τάραξε τα θεμέλια του Motocross, η δυνατή ομάδα επιστρέφει με μια εκδήλωση στα πλαίσια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Έτσι λοιπόν το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου το Αθλητικό Σωματείο Μοτοσυκλέτας Μυκόνου καλεί όλα τα μέλη του, τους φίλους των δύο τροχών και όσους αγαπούν την αδρεναλίνη στο Cafe WILD στην Άνω Μερά στις 20:00 το βράδυ για την παραδοσιακή κοπή πίτας, η οποία θα εξελιχθεί σε ένα μοναδικό γλέντι, από αυτά που μόνο η Μύκονος ξέρει να διοργανώνει.

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου το σκηνικό θα μεταφερθεί στην πίστα Motocross στα παλιά μεταλλεία, για πολλά γυράκια εντός πίστας, ενώ στις 13:00 ο “μαέστρος” του είδους, Λευτέρης Πίππος θα πραγματοποιήσει ένα μοναδικό Trial Show.

Για περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι εδώ, αφού το automotopatras.gr για ακόμα μία φορά θα είναι στο νησί του Αιγίου.

Δείτε το link της εκδήλωσης στο Facebook πατώντας ΕΔΩ