Η Λέσχη 4χ4 Πάτρας έκοψε πίτα και γέμισε την Ρακίτα με εκτός δρόμου οχήματα

Η μέρα ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού ο ήλιος και οι σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες έκανα ιδανικές τις συνθήκες της Κυριακής 10 Φεβρουαρίου 2019, για μια όμορφη βόλτα με προορισμό της Ρακίτα Αχαίας και την κοπή πίτας της Λέσχης 4χ4 Πάτρας “Skarta Ekato”.

Στις 09:00 είχε δοθεί το ραντεβού σε γνωστό πολυκατάστημα στον Γλαύκο, με σχεδόν 60 αυτοκίνητα να εμφανίζονται με συνέπεια στο σημείο, με αποτέλεσμα η προγραμματισμένη βόλτα να ξεκινήσει χωρίς καθόλου καθυστέρηση.

Το κομβόι χωρίστηκε σε δύο ομάδες, όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί, με προορισμό τις δύο “χαραγμένες” διαδρομές. Η Extreme ακολούθησε την διαδρομή Καλλιθέα – Ωμπλός – Τοπόλοβα – Ρακίτα και η Normal την διαδρομή Πετρωτό – Τοπολοβα – Λεόντιο – Ρακίτα. Οι “πλοηγοί” που είχαν οριστεί από την Λέσχη έκαναν πολύ καλά της δουλειά τους, χωρίς να υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις και ιδιαίτερα προβλήματα, οδηγώντας τα οχήματα μέσα από τις μοναδικές φυσικές ομορφιές της Αχαΐας.

Όλα τα οχήματα ακολούθησαν τις διαδρομές και κατέληξαν στην Ταβέρνα “Σούρας” στην Ρακίτα, όπου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, σε ένα κατάμεστο μαγαζί. Αμέσως μετά το ΔΣ της Λέσχης 4χ4 Πάτρας βράβευσε τον Νίκο Πλιάκα ως το μέλος της, με τις περισσότερες ζημιές μέσα στο 2018 και τον Γιάννη Γκοτσόπουλο για την πολύτιμη και πολύχρονη προσφορά του στην Λέσχη.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο έκανε την κοπή, ενώ οι παρευρισκόμενοι χειροκροτούσαν την προσπάθεια της Λέσχης.

Το φλουρί το κέρδισε φίλος της Λέσχης από το Αίγιο, παραλαμβάνοντας το δώρο από την  4wheelershouse.

Την όλη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη, φίλοι και στελέχη από την Λέσχη Αρακύνθου, την Λέσχη Αμαλιάδας, από το Αίγιο, από την Ζάκυνθο καθώς και από το Θέρμο.

Το automotopatras.gr ήταν εκεί και μίλησε με τον Πρόεδρο της Λέσχης Κωνσταντίνο Μπιρμπίλη ο οποίος ήταν Λακωνικός :

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Το γέλιο και τα χαμόγελα ανάμεσα στους ανθρώπους που μας στηρίζουν σε κάθε μας προσπάθεια τα λέει όλα και μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς. Σας ευχαριστούμε που είστε εδώ. Όλους. η Λέσχη 4χ4 Πάτρας είναι από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα και το αποδεικνύει. Επόμενο ραντεβού με την ιστορία στις 5 και 6 Απριλίου στις εγκαταστάσεις της Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας Α.Ε. για έναν πρωτοποριακό αγώνα που θα γίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ