Η FIM ανακοίνωσε το πρόγραμμα του Moto GP για το 2020

Μόλις δύο μέρες μετά την οριστική ακύρωση του Moto GP στο Mugello, τα νέα είναι ευχάριστα με την FIM να ανακοινώνει το πρόγραμμα του MOTO GP για το 2020.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η FIM και η Dorna έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο πρόγραμμα με το μοναδικό δεδομένο που ήδη γνωρίζαμε, πως η πίστα της Jerez θα είναι η πρώτη που θα ανοίξει τις πύλες της για το MotoGP φέτος.

Βέβαια σας γνωστοποιούμε πως το πρόγραμμα δεν είναι οριστικό αφού υπάρχουν αρκετές υποσημειώσεις, ενώ κανείς δεν μπορεί να προδιαγράψει το υγειονομικό ρίσκο και την πορεία του θέματος.

Όπως φαίνεται όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν μέχρι τις 31 Ιουλίου και πως οι αγώνες που θα διεξαχθούν θα είναι το πολύ 17 μέσα στην χρονιά (προσμετρώντας και το MOTO GP του Qatar). Τελευταία πληροφορία είναι πως το Πρωτάθλημα θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το πολύ την 13η Δεκεμβρίου.

Τέλος είναι βέβαιο πως υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες αναβολής αγώνων αφού το κλίμα σε κάθε χώρα αλλάζει και είναι θέμα της εκάστοτε κυβέρνησης και για την τέλεση του αγώνα αλλά και για την παρουσία θεατών.