Η ΦΙΛΠΑ μαζεύει υπογραφές προς διαμαρτυρία για τις Ιστορικές Πινακίδες

Πριν από περίπου μία εβδομάδα, μετά από παρότρυνση από πολλούς κατόχους Ι.Ο. ξεκινήσαμε μια συλλογή υπογραφών διαμαρτυρίας με στόχο να δείξουμε στους «αρμόδιους» στα υπουργεία ότι η ΚΥΑ που εξέδωσαν επηρεάζει πολλές χιλιάδες ιδιοκτητών Ι.Ο. αλλά και πολλές χιλιάδες επαγγελματιών που ζουν από την συντήρηση των οχημάτων αυτών αλλά και από τις εκδηλώσεις που κάνουν οι λέσχες των Ι.Ο. σε όλη την Ελλάδα. Το μόνο που είχαν να κάνουν ήταν ένα κλικ σε έναν σύνδεσμο και να βάλουν το mail τους.
Με 15,000 Ι.Ο. σε όλη την Ελλάδα και τουλάχιστον 5,000 επιχειρήσεις που ασχολούνται με Ι.Ο. περιμέναμε μια δυναμική, εντυπωσιακή αντίδραση και τουλάχιστον 5,000 υπογραφές την πρώτη βδομάδα. Δυστυχώς έχει περάσει περισσότερο από μια εβδομάδα και έχουμε μόλις 930 υπογραφές… Αυτό είναι απογοητευτικό και δείχνει ότι εμείς οι λάτρεις των Ι.Ο. δεν μπορούμε να ενωθούμε ούτε για να αντιμετωπίσουμε έναν κοινό «εχθρό»… Η πλειοψηφία φαίνεται ότι προτιμάει να μην συμμετέχει σε καμία ενέργεια και να περιμένει από «άλλους» να βγάλουν το φίδι από την τρύπα! Μέσα σε αυτούς υπάρχει και μια μικρή ομάδα που υποστηρίζει με πάθος την αδράνεια, ταΐζει τα forums με κακοήθειες και ψέμματα και γενικότερα χαίρεται με όλη αυτή την κατάσταση νομίζοντας ότι έτσι θα μπορέσει να «φορτώσει» σε εμάς μια ενδεχόμενη αρνητική έκβαση της διαπραγμάτευσης για την ΚΥΑ!
Ένα είναι σίγουρο: όλη αυτή η κατάσταση χαροποιεί την κυβέρνηση γιατί μας βρίσκει διχασμένους και ευάλωτους και το εκμεταλλεύεται στο έπακρο.
Ξυπνήστε λοιπόν όλοι οι κάτοχοι των Ι.Ο. όσο είναι καιρός, γυρίστε την πλάτη σε αυτούς που διχάζουν και υποθάλπουν κάθε ενέργεια κατά της ΚΥΑ, ενωθείτε και αντιδράστε αλλιώς σωπάστε και υποστείτε τα χειρότερα ελπίζοντας σε μια αλλαγή κυβέρνησης που ίσως είναι ευνοϊκότερη προς το Ι.Ο. Αν δεν το έχετε ήδη κάνει, υπογράψτε την διαμαρτυρία μας στο Facebook και ωθείστε και τους φίλους σας να το κάνουν.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΦΙΛΠΑ