Η 5η Δεξιοτεχνία 2019 από την Start Line στην πίστα GO KART Τρίπολης

Στην πίστα Tripolis Go Kart, διεξήχθη η 5η Δεξιοτεχνία 2019 στην πόλη της Τρίπολης με 21 συμμετοχές και αρκετούς θεατές, αφού ο καιρός ήταν ιδανικός.

Το θέαμα ήταν αρκετά υψηλό και αυτό φάνηκε και στα αποτελέσματα, όπου σε όλες τις κατηγορίες, ο συναγωνισμός ήταν έντονος. Η Start Line φρόντισε για την σωστή ροή του Αγώνα, που ήταν σωστή χωρίς να υπάρχουν καθυστερήσεις, κάτι που δεν κούρασε κανέναν.

Ο Αγώνας ολοκληρώθηκε με ένα μικρό show 5 αυτοκινήτων ταυτόχρονα στην πίστα.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ :

ΚΛΑΣΗ Ν1 :

1ος Καππής Χαράλαμπος

2ος Δουσούλης Νικόλαος

3ος Νασιάκος Αθανάσιος – Νεκτάριος

ΚΛΑΣΗ Ν2 :

1ος Κοττής Χαράλαμπος

2ος Κοττής Βασίλης

3ος Γιανάκαινας Τάσος

ΚΛΑΣΗ Ν3 :

1ος Κάβουρας Ντίνος

2ος Κοττής Χαράλαμπος

3ος Σταμάτης Κωνσταντίνος

ΚΛΑΣΗ R1 :

1ος Πουρούλας Γιάννης

2ος Χριστοδουλόπουλος Στέφανος

ΚΛΑΣΗ R3 :

1ος Μαντζώρης Παναγιώτης

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΤΖΩΡΗΣ : BMW E30 Κλάση R3 2.02.210 Πολύ ωραίος αγώνας με αρκετό κόσμο και συναγωνισμό από τους υπόλοιπους συναθλητές μου. Εμείς ήρθαμε για να διασκεδάσουμε και να πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Συγχαρητήρια στην Start Line και την πίστα Tripolis Go Kart για την εκδήλωση.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ : Peugeot 106 Κλάση R1 2.03. 545 Πρώτη φορά που έρχομαι στην Τρίπολη και είναι μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι εδώ. Έχουμε λάβει μέρος σε αρκετούς αγώνες δεξιοτεχνίας. Σήμερα είχαμε την χαρά να συναγωνισθούμε αυτοκίνητα μεγαλύτερων κλάσεων και να δούμε που μπορούμε να κινηθούμε. Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα.

ΝΤΙΝΟΣ ΚΑΒΟΥΡΑΣ : BMW E30 Κλάση Ν3 1.59.220 Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε μια τόσο φιλόξενη πίστα και που καταφέραμε να διασκεδάσουμε τον κόσμο που βρέθηκε κοντά μας. Συγχαρητήρια στην Start Line για την διοργάνωση και ευχόμαστε σε ανάλογες εκδηλώσεις στο μέλλον.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΤΤΗΣ : Peugeot 206 Κλάση Ν2 2.02. 316 Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην πίστα Tripolis Go Kart και ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Ένα μεγάλο μπράβο στην Start Line για όλη την διοργάνωση, τα μέτρα ασφαλείας και γενικά όλη η αντιμετώπιση ήταν εξαιρετική. Θέλω από εδώ να καλέσω τους νέους να ασχοληθούν με τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό και να προτιμούν τις πίστες και όχι τον δημόσιο δρόμο. Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΠΠΗΣ : MAZDA MX5 Κλάση Ν1 2.00.951 Ήταν ένας πολύ όμορφος αγώνας, να ευχαριστώ όλους όσους βρέθηκαν εδώ και μας στήριξαν με το χειροκρότημα τους. Να ευχαριστήσω την Start Line και την πίστα Tripolis Go Kart για την διοργάνωση. Εύχομαι να γίνουν και άλλες αντίστοιχου επιπέδου εκδηλώσεις.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ : Νίκος Παρασκευόπουλος

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

 

Αναλυτικά ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ :