Κρασώνης : Δυνατή εμπειρία το Junior Saloon Championship

Με πολλές και δυνατές εμπειρίες τελείωσε ο Πρώτος γύρος του Junior Saloon Championship στο Oulton Park για τον Έλληνα οδηγό Θωμά Κρασώνη.

Ο Θωμάς παρά το νεαρό της ηλικία του (μόλις 15 χρονών) έκανε την πρώτη του συμμετοχή στο θεσμό και παρά την απειρία του και τις ατυχίες τα κατάφερε πολύ καλά με 12η καλύτερη επίδοση στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά της Παρασκευής. Η δεύτερη μέρα είχε δύο αγώνες όπου ο Έλληνας οδηγός έφτασε μέχρι και την 10η θέση όπου όμως ένα κομμένο ημιαξόνιο τον έφερε να τερματίσει 14ος. Ο τελικός είχε ακόμα μεγαλύτερες ατυχίες με τον Θωμά να αντιμετωπίζει προβλήματα με το σαζμάν αφού η τρίτη σχέση δεν υπήρχε κάτι που του στοίχισε αρκετά τερματίζοντας στην 16η θέση.

Είμαστε δίπλα στην προσπάθεια του Θωμά, τη στιγμή που ο 15χρονος οδήγησε για πρώτη φορά δεξιοτίμονο αμάξι τι στιγμή που οι συναθλητές του κάνουν καθημερινές προπονήσεις στις πίστες τις Αγγλίας.

Δηλώσεις του Θωμά :

Μια καταπληκτική εμπειρία , ένα φανταστικό Σαββατοκύριακο , ο αγώνας, η ατμόσφαιρα , η πίστα, τα πάντα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη! Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους από την ομάδα της OREX για την αφοσίωση και την υποστήριξη στο στόχο μας. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους συναθλητές μου Sawn και Emily για το ωραίο ομαδικό πνεύμα που είχαμε! Το αποτέλεσμα μπορούσε να είναι καλύτερο ελπίζω ότι δεν θα αντιμετωπίσω τα ίδια προβλήματα στο μέλλον.

Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη!