Γιάννης Φρούντας : Ο «νέος» που ανέβηκε βάθρο

Λίγες μέρες μετά την καρό σημαία που έπεσε στο 11ο PICK EKO RACING 100, έχει ξεκινήσει ο απολογισμός από όλες τις πλευρές. Εμείς εδώ θα ασχοληθούμε με έναν αθλητή που τον είδαμε να αγωνίζεται για πρώτη φορά «εντός έδρας» αφού η αγωνιστική του εμπειρία μετριέται στα δάχτυλα του ενός χεριού, παρόλο που οι προπονήσεις είναι εντατικές και συνεχόμενες.

Την εταιρεία ΑΦΟΙ ΦΡΟΥΝΤΑ με έδρα την Πάτρα (Ροίτικα), εκπροσώπησε  στον αγώνα, ο Γιάννης Φρούντας ο οποίος συμμετείχε στην κατηγορία Master και το νούμερο 350 στα πλαστικά του. Ο Γιάννης μετά την πρώτη του εμφάνιση στον Αγώνα του Επάθλου της IAME SERIES GREECE στο Kartodromo, κερδίζοντας δύο βάθρα, επέστρεψε στο PICK, για να πάρει μέρος σε έναν «εντός έδρας» αγώνα, χωρίς όμως το πλεονέκτημα της έδρας, αφού με την «πίστα» του Αγώνα είχε μέχρι πρότινος επαφή ως θεατής.

Ο Γιάννης αν και σχετικά νέος στον χώρο απέδειξε την αξία του, ανεβαίνοντας στο πρώτο σκαλί του βάθρου στην Κατηγορία MASTER, όπου και συμμετείχε, αφήνοντας πίσω του, τον «Δάσκαλό» του Φώτη Δούβρη, αλλά και τον πολύπειρο Καλαμαρά Θόδωρο που γέμισαν το βάθρο.

Ο Γιάννης συμμετείχε με την ομάδα GRT και είναι αθλητής του ΑΟΠ, ενώ έδειξε πως το μέλλον στην κατηγορία, έχει και μια θέση για αυτόν.