Γενική Συνέλευση και διάλυση του ΔΣ ανακοίνωσε η ΑΛΜΑ Αιγίου

Στον απόηχο την ανακοίνωσης για την μη δυνατότητα από την ΑΛΜΑ Αιγίου του αγώνα Ράλλυ Σπριντ Αιγίου, ένα μπαράζ πληροφοριών διαρρέει προς πάσα κατεύθυνση, με κοινό παρονομαστή την πορεία προς τα πίσω για το motorsport της περιοχής.

Οι διαρροές πολλές που μιλούν, για παραίτηση 4 μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Σωματείου, μεταγραφές Αθλητών σε άλλες λέσχες και άλλα πολλά.

Η επίσημη ανακοίνωση που ακολουθεί του ΔΣ βάζει τέρμα όμως στην παραπληροφόρηση και στέλνει το Σωματείο σε Γενική Συνέλευση και Εκλογές.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Έκτακτη Γενική Συνέλευση
Το Δ.Σ. του Αθλητικού Σωματείου ΑΛΜΑ – ΑΙΓΙΟΥ, προσκαλεί τα μέλη, σε ΕΚΤΑΚΤΗ Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΑΛΜΑ 28ης Οκτωβρίου 3 στην Ροδοδάφνη Αιγίου.

Θέματα ημερήσιας διάταξης.
1.Λύση του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου
2.Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για τη διαδικασία των αρχαιρεσιών.
3.Λοιπά θέματα
Η ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης ορίζεται για το Σαββάτο 1 Φεβρουαρίου ώρα 19.00 και σε περίπτωση μη απαρτίας την ΚΥΡΙΑΚΗ 2 Φεβρουαρίου 2020 και ΩΡΑ 19.00.

Παρακαλούνται τα μέλη να δώσουν το παρόν σε αυτήν την σημαντική στιγμή για το μέλλον του Αθλητικού μας Σωματείου.


 

Ελπίζουμε πως θα πρυτανεύσει η λογική και όλα πως θα υπάρχουν θετικές εξελίξεις, αφού το Σωματείο είναι “δυνατό” και η Ειδική Διαδρομή της Φτέρης μία από τις αγαπημένες όλων.

Πιο κάτω ακολουθεί η ανακοίνωση για την κύρωση του Αγώνα.

Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο αγώνας 10ο ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΑΙΓΙΟΥ που προσμετρά στο κύπελλο Νοτίου Ελλάδος που είχε οριστεί για της 28-29 Μαρτίου 2020 ματαιώνεται λόγο έλλειψης χρόνου της οργανωτικής επιτροπής να διοργανώσει τον αγώνα στην πιο πάνω ημερομηνία