Γεγονός η πρώτη επίσημη προπόνηση στα Μέγαρα με τα νέα δεδομένα

Μετά από πολύ καιρό, πατήσαμε και πάλι πίστα, με τα νέα δεδομένα λόγω COVID-19 να κυριαρχούν και να πρωταγωνιστούν, ανάμεσα στα πηγαδάκια.

Την πρώτη επίσημη προπόνηση για το 2020, οργάνωσε το αθλητικό σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α., όπου μαζί με την ομάδα του ΗTTC, προσπάθησαν να επαναφέρουν τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό στο προσκήνιο, έστω και με την μορφή προπόνησης.

Οι συμμετέχοντες μπορεί να μην ήταν πολλοί, αφού υπήρχε και το ανώτατο όριο των 35, ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός και να τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις, όμως το κλίμα ήταν ευχάριστο, με τα πειράγματα να δίνουν και να παίρνουν.

Βέβαια διάχυτη ήταν η απογοήτευση για το κοντινό μέλλον, με την γενική αίσθηση να μην είναι αισιόδοξη για το αν θα πραγματοποιηθούν Αγώνες το 2020.

Εντύπωση μας προκάλεσε η τάξη και η πειθαρχία της Οργάνωσης, αλλά και όλων των συμμετεχόντων, αφού προσαρμόστηκαν πλήρως στα νέα δεδομένα, όπου όπως όλα δείχνουν θα ισχύουν για πολύ καιρό ακόμα.

Το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, τηρήθηκε κατά γράμμα, σύμφωνα με την Εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και όλα κύλισαν ομαλά.

Θετικό στοιχείο ο πολύ καλός καιρός, όπου ήταν αρωγός ώστε οι Αθλητές να “ξεσκουριάσουν” και να διατηρήσουν όσο το δυνατόν πιο ζεστή την επαφή τους με το τιμόνι του αγωνιστικού τους αυτοκινήτου.

 

ΦΩΤΟ (Αρχείου) : Panos A. Priskos Photography