Ευβοιωτικό Ράλλυ 2019 : Road Book και Ξενοδοχεία

Προσφορές διαμονής για τους αγωνιζόμενους

Το Ευβοιωτικό Ράλλυ 2019 πλησιάζει, και -καθώς απομένουν λιγότερες από δύο εβδομάδες για το κλείσιμο των συμμετοχών- το Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ειδικές προσφορές που εξασφάλισε για τους αγωνιζόμενους που θα θελήσουν να διανυκτερεύσουν στην περιοχή του αγώνα.

Θυμίζουμε ότι το φετινό Ευβοιωτικό Ράλλυ, 5ος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου, θα βασίζεται στη Θήβα και θα είναι διήμερος – καθώς το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, πλην της πανηγυρικής εκκίνησης στο κέντρο της πόλης, θα διεξαχθεί και Υπερειδική Διαδρομή στους δρόμους της. Την Κυριακή 6/10 θα διεξαχθούν τρία loops των Ειδικών «Λουκίσσια» και «Πλατανάκι», πριν την δεύτερη διεξαγωγή της Υπερειδικής που θα προηγηθεί του τερματισμού και των Απονομών.

Κατά συνέπεια, για τη διευκόλυνση των αγωνιζόμενων, η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής εξασφάλισε, έπειτα από επαφές με ξενοδοχεία της περιοχής, μειωμένες τιμές διαμονής, στα ακόλουθα ξενοδοχεία:

Ξενοδοχείο Μελετίου: Δίκλινο 65,50 Ευρώ / Τρίκλινο 92,50 Ευρώ / Τετράκλινο 110,50 Ευρώ (περιλαμβάνεται πρωινό και φόροι – τηλ. 22620.27333)

Ξενοδοχείο Νιόβη: Δίκλινο 35 Ευρώ (το πρωινό επιβαρύνεται με 5 Ευρώ / τηλ. 22620.89093)

Ξενοδοχείο Filoxenia: Δίκλινο 51,50 Ευρώ / Τρίκλινο 65 Ευρώ (το πρωινό επιβαρύνεται με 5 Ευρώ / τηλ. 22620.28705)

Πέραν της πολύτιμης βοήθειας των αρχών και των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης της Θήβας, της Χαλκίδας, καθώς και της Βοιωτίας και Εύβοιας, το Ευβοιωτικό Ράλλυ 2019 διεξάγεται με μέγα χορηγό την «Texaco Tsellos», στη Θήβα, της εταιρείας ανταλλακτικών, λιπαντικών, αξεσουάρ, ειδών φανοποιίας και εργαλείων «AUTOPAP», του Ξενοδοχείου «Διονύσειο» και του Café-Bar-Restaurant «Voglis».

ROAD BOOK