Έτοιμος ο Ηρακλής Λεοντής με νέο look

Έτοιμο να ριχτεί στις μάχες είναι πλέον το Nissan 200SX του Ηρακλή Λεοντή και ο στόχος για το 2019 είναι η σταθερή παρουσία του συνόλου στα βάθρα του Ελληνικού Πρωταθλήματος, αλλά και σε επιλεγμένους αγώνες του εξωτερικού, όπως το King of Europe.

Το Nissan, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος άλλαξε ριζικά εμφάνιση και κατά την ταπεινή άποψή μας, έχει γίνει πιο όμορφο από ποτέ. Ο Ηρακλής ως μετρ του είδους (πλήρης κάλυψη οχημάτων με αυτοκόλλητο – BIZZARE STICKERS), έκανε τα μαγικά του και το αποτέλεσμα τον δικαιώνει (γράφουμε καλά λόγια γιατί είναι και το αυτοκόλλητο μας, πάνω στο αμάξι).

Όσο αγορά το μηχανικό σύνολο, όπου και εκεί έχουμε κάποιες σημαντικές βελτιώσεις – αναβαθμίσεις, έχει αναλάβει ο μηχανικός Dimitris Skourlas και η ntts.gr, με τον προγραμματιστή ΕΥΤΥΧΗΣ ΜΠΡΙΛΛΑΚΗΣ και την Link ECU. Τα “θορύβια” τα έχει αναλάβει η GPexhaust και φυσικά οι Energie Racing Parts για όλα τα καλούδια του αγωνιστικού.

Την παροχή των αμέτρητων ελαστικών και για το 2019 έχει αναλάβει η Infinity Tyres και ο  Egglezopoulos Manolis, που στηρίζει την προσπάθεια του Ηρακλή εδώ και αρκετά χρόνια.

Υποστηρικτές της προσπάθειας είναι η Αξοτεχνική – Axotechniki, η Bardahl, η Racing Star και η Doxakis Custom Paint.

Φυσικά το automotopatras.gr θα είναι για ακόμα μία χρονιά δίπλα στην προσπάθεια του Έλληνα Αθλητή ως Χορηγός Επικοινωνίας, μαζί με το περιοδικό 4troxoi.