Ετοιμασίες για το 2ο MEGA FOUR 4×4 PATRAS από την Λέσχη 4χ4 Πάτρας Skarta Ekato

Μπορεί ακόμα καλά καλά να μην έχει μπει το 2020, μπορεί καλά καλά να μην έχουν ανακοινωθεί οι Προκυρήξεις και οι Κανονισμοί, όμως η Λέσχη 4χ4 Πάτρας έχει βαλθεί να μας τρελάνει αφού ήδη έχει ξεκινήσει την προβολή για το 2ο MEGA FOUR 4×4 PATRAS.

Η Λέσχη 4χ4 Πάτρας “Skarta Ekato” με την άδεια και την υποστήριξη της ΟΜΑΕ (Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος), θα διοργανώσει και φέτος τον εκτός δρόμου αγώνα, με την ονομασία «2ο MEGA FOUR 4χ4 Πάτρας» την Παρασκευή 24, το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Απριλίου.

Ο Αγώνας θα διεξαχθεί μέσα στον άκρως κατάλληλο και φιλόξενο χώρο της Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας Α.Ε., στην Χαλανδρίτσα Αχαΐας, όπως και πέρυσι, ενώ ήδη η Οργανωτική επιτροπή, κάνει όλα τα απαραίτητα έτσι ώστε ο αγώνας να έχει μεγαλύτερη επιτυχία από την περσινή.

Το MEGA FOUR 4×4 όπως όλα δείχνουν είναι το μέλλον των εκτός δρόμου αγώνων για την Ελλάδα, αφού ολοένα και αποκτά περισσότερο φανατικό κοινό και οι Λέσχες ανα την Ελλάδα ασπάζονται αυτό το πρωτοποριακό είδος αγώνας που “γεννήθηκε” στην Πάτρα.

Στα πιο παράδοξα είναι πως ήδη υπάρχει ενδιαφέρον, αφού οι πρώτες συμμετοχές έχουν ήδη γραφτεί στον πίνακα….

Υπομονή για τις λεπτομέρειες.