Έκοψε την πίτα του ο ΑΟΠ στο Cafe Molos

Στο Café Molos στον Μώλο της Αγ. Νικολάου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο ΑΟΠ (Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών) την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 11:00.

Ξεκινώντας μια χρονιά πολύ σημαντική για τον Ιστορικό όμιλο, αφού συμπληρώνει τα 50 χρόνια ζωής, η πρώτη εκδήλωση έδειξε τον παλμό για το μέλλον. Ο νέος Πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείο κ. Αλέξης Παυλόπουλος έκανε έναν εκτενή χαιρετισμό, αφού πρώτα παρουσίασε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέχτηκε μετά την τελευταία εκλογική διαδικασία και τις τελευταίες εξελίξεις μετά την παραίτηση δύο μελών.

Ο κ. Παυλόπουλος αναφέρθηκε εκτενώς στην Ιστορία του Ομίλου και των στελεχών του, ενώ εκθείασε τον απερχόμενο Πρόεδρο Αντρέα Παντελή, αναφέροντας χαρακτηριστικά : «Ο ΑΟΠ φέτος κλείνει τα 50 χρόνια ζωής. Ένας ιστορικός όμιλος με ιστορικούς ανθρώπους που έχει γράψει αρκετές σελίδες στην πορεία του Ελληνικού Μηχανοκίνητου Αθλητισμού. Σας ευχαριστούμε έναν έναν ξεχωριστά που είστε εδώ σήμερα που κόβουμε την πίτα μας και βραβεύουμε Στελέχη, Αθλητές, Συνεργάτες και φίλους»

Την εκδήλωση τίμησαν αρκετοί τοπικοί άρχοντες και στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας. Ο κ. Χρήστος Μητρογιώργος Σύμβουλος του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριου Φαρμάκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, ο κ. Τάκης Πετρόπουλος εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Πατρέων, ο Διοικητής της Τροχαίας Πατρών Σπύρος Νιάρος, ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρουμελιώτης Νικος, ο Πρόεδρος του φορέα διαχείρισης απορριμμάτων Αχαΐας Αλεξόπουλος Γρηγόρης  και η Αστυνομικός Διευθυντής Παναγοπούλου Ιωάννα που εκπροσώπησε την Περιφέρεια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο ΑΟΠ βράβευσε και κάποιους Αθλητές που διακρήθηκαν μέσα στο 2019, όπως οι Καρπάνος Νίκος και Καρπάνος Δημήτρης, αλλά και το δίδυμο τον Αυγερόπουλος Χρήστος και Γιαβάσης Στράτος. Τυχερός την εκδήλωσης ο μόλις 9χρονών Αθλητής Καραβαγγέλης Απόλλων ο οποίος βρήκε το φλουρί.