Εκλογές προκήρυξε η ΑΛΜΑ Αιγίου για την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου

Μετά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Σωματείου ΑΛΜΑ – ΑΙΓΙΟΥ, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΑΛΜΑ (28ης Οκτωβρίου 3) στην Ροδοδάφνη Αιγίου την ΚΥΡΙΑΚΗ 2 Φεβρουαρίου 2020, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες αρχαιρεσιών και προκηρύχτηκαν νέες εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Στην Συνέλευση δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις και συζητήθηκαν από το απερχόμενο ΔΣ τα θέματα που αφορούσαν την αδυναμία σύστασης Οργανωτικής Επιτροπής για την τέλεση του αγώνα Ράλλυ Σπρίντ Αιγίου αυτήν την χρονιά και αφού 5 από τα μέλη του ΔΣ υπέβαλαν την παραίτησή τους, η λύση του πρώην ΔΣ, είχε ως αποτέλεσμα την σύσταση εφορευτικής επιτροπής και τον ορισμό ημερομηνίας για εκλογές.

Έτσι λοιπόν ορίστηκε η Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 και από ώρα 18:00 έως και 21:00, ως μέρα εκλογών, οι οποίες θα διεξαχθούν στα γραφεία του Αθλητικού Σωματείου.

Παρακαλούνται τα μέλη της ΑΛΜΑ που επιθυμούν να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους στις εκλογές να επικοινωνήσουν έως και την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020 με την εφορευτική επιτροπή στο τηλέφωνο 6934107540.