Εκδρομή για την Ανάβαση Πορταριάς από τον “ΜΑΡΙΟ”

Ακόμα μία εκδρομή διοργανώνει ο Πρωταθλητής Μάριος Ηλιόπουλος για τους φανατικούς οπαδούς των Αναβάσεων. Αυτή τη φορά οι Βορειοελλαδίτες έχουν την τιμητική τους αφού το πούλμαν έχει αφετηρία την Θεσσαλονίκη και τελικό προορισμό την Ανάβαση Πορταριάς “Δημήτρης Γαρουφαλιάς”

 

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής :

Αυθημερόν εκδρομή στην Πορταριά από την Θεσσαλονίκη για τους φίλους του Μάριο που συμμετέχει στην Ανάβαση με Ford FOCUS WRC στην κατηγορία Formula Saloon.

Τα πρώτα άτομα που θα δηλώσουν συμμετοχή, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν την Ανάβαση Πορταριάς στο Πήλιο στις 8 Σεπτεμβρίου 2019, όπου ο Μάριο εκτός από την δωρεάν μετάβαση θα σας προσφέρει πρωινό σάντουιτς και μεσημεριανό γεύμα μετά το τέλος της Ανάβασης.

Για την μεταφορά σας θα υπάρχει πούλμαν που θα αναχωρήσει νωρίς το πρωί της Κυριακής 08/09/2019 από το Ζαγκλιβέρι Θεσσαλονίκης (Πλατεία Ζαγκλιβερίου) στις 5:00π.μ και στη συνέχεια θα περάσει και από το κέντρο της Θεσσαλονίκης (Οδός Λαγκαδά 13 – Περιοχή Βαρδάρη πλησίον Ξενοδοχείου Anatolia) στις 05:45π.μ, με προορισμό την Πορταριά.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται συμπληρώνοντας τη φόρμα στην διεύθυνση που ακολουθεί.

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSc9JEChPFuwiFr5i…/viewform…

Θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά μαζί σας για επιβεβαίωση της συμμετοχής σας και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά την εκδρομή.

Παρακαλούμε πολύ να δηλώσουν συμμετοχή μόνο όσοι είναι βέβαιοι ότι θα παρευρεθούν στην εκδρομή, για να μην στερήσουμε την δυνατότητα αυτή από κάποιους άλλους που θέλουν να έρθουν στην ανάβαση Πορταριάς.

Από την ομάδα διαχείρισης της σελίδας