Εγκαίνια πραγματοποίησε η πίστα “RACE SP PARK”

Λίγο πριν δύσει ο ήλιος , το Σάββατο 7 Ιουλίου, ο χώρος της πίστας καρτ  Race SP Park κατακλύστηκε από αγαπημένα πρόσωπα, με αφορμή τα εγκαίνια που έγιναν για το νέο τους βήμα.

Σ’ ένα υπέρλαμπρο event, ο εμπνευστής και δημιουργός αυτού του έργου, κ. Αργύρης Τσούλος και η οικογένειά του, δέχθηκαν τις πιο θερμές και εγκάρδιες ευχές συγγενών και φίλων, που παραβρέθηκαν εκεί, τιμώντας με την παρουσία τους το επίσημο ξεκίνημα του νέου αυτού χώρου.

Ένα αθλητικό κέντρο στον Πύργο, ένας καινοτόμος χώρος κοντά στις όχθες του Αλφειού, που έχει τις προοπτικές να γίνει στέκι για όσους αγαπούν τα μικρά και γρήγορα ΚΑΡΤ και όχι μόνο…

Μετά απο μήνες προετοιμασίας και αμέριστη αγάπη, οι οραματιστές  του έργου αυτού κατάφεραν να μας παρουσιάσουν μια απο τις καλύτερες διαδρομές στην Ελλάδα.

Όπως δήλωσε ο κ. Τσούλος στο ilia24, στόχος αυτού του επιτεύγματος, εκτός της διασκέδασης μικρών και μεγάλων, είναι  η σωστή αγωνιστική παιδεία στην Ηλεία, η σωστή οδική συμπεριφορά και η αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων.

Με υψηλούς στόχους και επενδύοντας όλες τους τις δυνάμεις, οι οραματιστές του race SP park είδαν το δημιούργημα τους να αποκτά ζωή.

Είναι τιμή για τον νομό μας αυτή η πίστα ευρωπαικών προδιαγραφών κι ευτυχώς ο κόσμος ήδη δείχνει τη στήριξη και την εκτίμηση του στην οργανωμένη αυτή προσπάθεια.

Για το επίσημο, λοιπόν, έναυσμα του καινοτόμου αυτού χώρου “Race SP Park”,  το ilia24 εύχεται καλές δουλειές, καλά και ασφαλή αγωνιστικές διαδρομές στους μικρούς και μεγάλους λάτρεις του συγκεκριμένου σπορ.

ΠΗΓΗ :https://www.ilia24.gr/