Ε.Λ.Ι.Α. «ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ». ΚΥΝΗΓΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΥΣΑΥΡΟΥ

Πέμπτη πριν το σκ της αποκριάς και η ελληνική λέσχη ιστορικού αυτοκινήτου διοργάνωσε για τα μέλη της, κυνήγι κρυμμένου θησαυρού με την ονομασία «ευτυχείτε». Φυσικά το automotopatras.gr ήταν εκεί και συμμετείχε.

Το απόγευμα λοιπόν της πέμπτης τα αυτοκίνητα της ΕΛΙΑ συγκεντρώθηκαν στο παρκινγκ του πανπελοποννησιακού σταδίου και ξεκίνησαν με προορισμό την πλατεία Γεωργίου στο κέντρο της Πάτρας. Εμείς συμμετείχαμε με τον «βάτραχο, ένα πανέμορφο και καλοδιατηρημένο citroen ds,  της οικογένειας Μυλωνάκου, με οδηγό τη διδα Ράνια και συνοδηγό τη διδα Αθηνά. Το «θέμα» μας ήταν η μάφια της τότε εποχής οπότε και είχαμε ντυθεί αντίστοιχα όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες.

Tα πληρώματα που συμμετείχαν ήταν 25 με την υποχρέωση να είναι όλα ντυμένα καρναβαλικά με αντίστοιχους στολισμούς των αυτοκινήτων τους. Η πλατεία γέμισε λοιπόν με αντίκες  όλων των εποχών η καθεμιά με τα γιορτινά της. Ο κόσμος ξετρελαμένος δε χόρταινε το θέαμα που προσέφεραν . Λίγα λεπτά μετά δόθηκε εκκίνηση για το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού. Κάθε πλήρωμα πήρε από την οργανωτική επιτροπή θα θέματα και είχε στη διάθεσή του 3 ώρες να λύσει, με τελικό σημείο συνάντησης το καινούριο μαγαζί royal στην ακτή δημαίων , πρώην πτωχοκομείο.

Ελπίζουμε η προσπάθεια αυτή της ΕΛΙΑ να γίνει θεσμός και να το ξαναζήσουμε και του χρόνου.