Δρακόπουλος Γιάννης : “Ζεσταθήκαμε” στην Δημητσάνα και πάμε για Πορταριά

Με τις καιρικές συνθήκες να είναι ιδανικές για οδηγούς και θεατές η 18η Ανάβαση Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου αποτέλεσε την καλοκαιρινή γιορτή του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της χώρας μας. Για ακόμη μια χρονιά η ομορφιά της ευρύτερης περιοχής καθώς και το εορταστικό πνεύμα του αγώνα έβαλε τις βάσεις για το σκηνικό που θα επακολουθούσε. Πλήθος κόσμου κατέκλυσε κάθε σημείο της διαδρομής για να απολαύσει τα θεαματικά περάσματα των 71 συμμετεχόντων.

Με το Νο 27 είδαμε την επιστροφή μετά από σχεδόν ένα χρόνο στην ενεργό δράση του Γιάννη Δρακόπουλου, όπως στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς ανέβηκε δύο φορές στο βάθρο, μετά από ένα καλό Σαββατοκύριακο.

Ο Γιάννης κατάφερε να τερματίσει στην δεύτερη θέση της κατηγορίας 1401 έως 1600, αλλά και στην δεύτερη θέση της κατηγορίας Ε11.

Το automotopatras.gr μίλησε με τον Καλαματιανό οδηγό, ο οποίος επισήμανε :

Όλα πήγαν καλά μέσα στο διήμερο. Δεν αντιμετοπίσαμε ιδιαίτερα προβλήματα, αφού η προετοιμασία του αυτοκινήτου μας είχε πάρει αρκετό χρόνο. Ήρθαμε με στόχο να πάρουμε μία γεύση από το ανανεωμένο αμάξι, αφού τελικός στόχος είναι η Ανάβαση Πορταριάς. Δεν μας στενοχωρεί καθόλου βέβαια πως ο αγώνας και η προσπάθειά μας, μας απέφερε και δύο πολύ καλές θέσεις με τα ανάλογα κύπελλα.

 

Υποστηρικτές της προσπάθειας είναι οι :

TREENITY CAFE

Ταβέρνα Ρούτσης

Ψησταριά «Ο μάγος της θράκας»

Εxtreme λιπαντικά – Μπουμπόπουλος

DOURAS CAR CENTER

Χορηγός Επικοινωνίας : automotopatras.gr

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1ο ΣΚΕΛΟΣ

2ο ΣΚΕΛΟΣ

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ 1

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ 2

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ 3