Δικαιώθηκε ο Καλαιτζιάν στο ΑΣΕΑΔ

Μόλις πριν λίγες ώρες το ΑΣΕΑΔ κοινοποίησε στους ενδιαφερομένους την απόφασή του, για την προσφυγή που είχε κάνει ο Καλαιτζιάν Ιωάννης εναντίον της απόφασης του Εφετείου της ΟΜΑΕ για το θέμα του Αθλητή Αλέξανδρου Τσιόγκα.

Εν συντομία η αρχική ένσταση έγινε σε δύο αγώνες (ανάβαση Αχλαδόκαμπου και Κύμης) από τον Καλαιτζιάν Ιωάννη κατά του Αλέξανδρου Τσιόγκα για τα “μπράτσα” του τιμονιού πάνω στις μπότες τις ανάρτησης. Στην αρχή επιβλήθηκαν ποινές στον Αλέξανδρο Τσιόγκα για τις οποίες έκανε έφεση. Στο εφετείο, ο Τσιόγκας δικαιώθηκε παρά την τετρασέλιδη αναφορά του Επικεφαλής της Τεχνικής Επιτροπής κ. Νάσου Παπακώστα η οποία ανέφερε ότι το “μπράτσα” ήταν μη σύννομα.

Ο Καλαιτζιάν μετά την απόφαση του Εφετείου της ΟΜΑΕ προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ και η απόφαση ήταν κατά του Αλέξανδρου Τσιόγκα. Αυτό όπως καταλαβαίνεται βάζει φωτιά στον βαθμολογικό πίνακα και θα περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της ΟΜΑΕ.

 

Ο Γιάννης Καλαιτζιάν αναφέρει σε σχετικό Post σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης :

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ …. Τρέχω 17 χρόνια έχω τρέξει σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες, δεν έχω όμως δώσει δικαίωμα ποτέ σε παρανομίες… με το συγκεκριμένο αθλητή της κατηγορίας μου ασχολήθηκα διότι ήταν μονίμως παράνομος και του κάναμε πολλοί συναθλητές του συστάσεις να φτιάξει νόμιμο το αυτοκίνητο του και οι απαντήσεις του πάντα ήταν κακότροπες και άκρως αντιαθλητικές γι’αυτό το λόγω προχώρησα στην ένσταση ενώ πρώτα τον είχα ειδοποιήσει το Σάββατο των δοκιμών. Καιρός είναι να γίνονται ενστάσεις για να έχουμε νόμιμες κατηγορίες και ευγενής άμιλλα… Ευχαριστούμε πολύ τον Τεχνικό Έφορο Παπακώστα που εφάρμοσε το κανονισμό από την πρώτη στιγμή. Επίσης ευχαριστούμε τον Δικηγόρο μας και συναθλητή Alexis Mourikis που ανέλαβε την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ..