Delta Racing Team : Συνταγή για την πρωτιά;

Στην πρόσφατη Ανάβαση Διονύσου μια νεοσύστατη ομάδα έδωσε το παρόν και μάλιστα κατάφερε να αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις. Ο λόγος για την Delta Racing Team των Πάρη Τασιόπουλου και Παναγιώτας Δελαγραμμάτικα που ασχολείται με την ενοικίαση και την πλήρη υποστήριξη Αγωνιστικών Αυτοκινήτων. Στην συγκεκριμένη Ανάβαση η ομάδα «κατέβηκε» με 3 οδηγούς από τους οποίους καταφέραμε και πήραμε μερικά αποκλειστικά σχόλια.

 

Νο 6 Δημήτρης Μπρίλλης (Peugeot 106 N2) : Η ανακοίνωση της ανάβασης Διονύσου μετρά από 40 χρονιά ήταν το έναυσμα για να εμπλακώ και πάλι υστέρα από 8 χρονιά αποχής στους αγώνες αυτοκίνητων και συγκεκριμένα στις αναβάσεις. Ψάχνοντας ένα καλό αυτοκίνητο η τύχη μ έφερε να συζητάω με τον Πάρη τον Τασιόπουλο και την Delta Racing Team. Όλα πήγαν κατ’ευχην αφού τερμάτισα «αγρατζουνιστος» και μάλιστα κατέκτησα την πρώτη θέση στην κατηγορία της Ν2 και την 4η στη γενική της Ν. Σε αυτό το αποτέλεσμα συνέβαλαν οι χορηγοί μου ProElectro LTD, Evridiki Spa, Ώρα Ελλαδος, Πέππας χρώματα, Κοροβεσης Φανοποιΐα, Europa Χρυσινας, Square Cafe, Vintage V-burger, Marathon Beach Resort, Marvelus Cafe αφού αυτοί ήταν στην ουσία η κινητήριος δύναμη της προσπάθειας μου! Ένα μεγάλο ευχαριστώ δεν αρκεί για την υποστήριξη της Delta Racing Team που πραγματοποίησε κάθε επιθυμία μου όσον αφορά το αυτοκίνητο, αλλά και με συμβουλές στο οδηγικό και ψυχολογικό κομμάτι. Το μόνο σίγουρο είναι πως εκτός από τον αγώνα κέρδισα και μερικά φιλαράκια στην DRT! Επόμενος σταθμός η Κύμη αφού οι περισσότεροι χορηγοί με στηρίζουν και πάλι και η DRT είναι κι αυτή στο πλευρό μου με σκοπό να κάνουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση που να συνάδει στο επίπεδο του αυτοκίνητου αλλά και των ανθρώπων που είναι πίσω από αυτή την ομάδα και έχουν μεγάλη αγωνιστική εμπειρία!

 

Νο 3 Θανάσης Βουλής (Citroen Saxo N2) : H συμμετοχή μου στην Ανάβασης Διονύσου ήταν ο πρώτος μου αγώνας με αυτοκίνητο ερχόμενος από τον χώρο του Καρτ κ έχοντας την θέληση να δοκιμάσω κάτι πιο γρήγορο και νέο για μένα. Την υποστήριξη ανέλαβε η Delta racing team και βοήθησε στο έπακρο να να προσαρμοστώ πλήρως με το αυτοκινητο.Το αποτέλεσμα μου ήταν μια 11η θέση σε μια αρκετά ανταγωνιστική κατηγορία κάτι που συνέβαλε στον μέγιστο βαθμό στην κατάκτηση εμπειρίας. Είναι δεδομένα πως πέρα από την ταχύτητα είναι απαραίτητη και η εμπειρία του αυτοκινήτου. Σκοπός μου για φέτος είναι να κάνω κάποιους επιλεκτικούς αγώνες του πρωταθλήματος! Ευχαριστώ την Delta racing team για την τεχνική κ ,ψυχολογική υποστήριξη, τους χορηγούς μου κ την οικογένεια μου, που ήταν διπλά μου, σε όλη την προσπάθεια.

 

Νο 33. Βουλής Σταμάτης (Peugeot 106 S16 A6) : Η πρώτη μου αγωνιστική εμπειρία πραγματοποιήθηκε στην Ανάβαση Διονύσου στις 23-24 Απρίλιου 2016. Συμμετείχα στην κατηγορία Α6 με ένα Peugeot Real 106 s16 της ομάδας Delta Racing team. Στο αγωνιστικό κομμάτι κατάφερα και κατέκτησα την 4η θέση με μικρή διαφορά από τον τρίτο, αποτέλεσμα αρκετά ενθαρρυντικό για την προσπάθειά μου. Σαν εμπειρία ήταν άψογη κ από άποψη κόσμου αλλά κ η αίσθηση ενός αγωνιστικού αυτοκίνητου είναι ένα απερίγραπτο συναίσθημα.! Ευχαριστώ θερμά τους χορηγούς μου κ την delta racing team για την άρτια υποστήριξη.

 

Delta Racing Team. Πάρης Τασιόπουλος και Παναγιώτα Δελαγραμμάτικα : Η ανάβαση Διονύσου είχε το καλύτερο αποτέλεσμα για εμάς αφού μια νίκη στα δίλιτρα, ένας τρίτος χρόνος στην Α6 από έναν οδηγό που ποτέ δεν είχε ξαναοδηγήσει αγωνιστικό και ένας ανταγωνιστικός χρόνος στην Ν2 στον πρώτο του αγώνα από έναν πρωταθλητή καρτ, έκλεισε για μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η αυλαία μας στον αγώνα ως Delta Racing Team. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε τα πάντα στους οδηγούς μας και να φέρουμε κόσμο στους αγώνες προσφέροντας αυτοκίνητα που πρωταγωνιστούν με τα οικονομικότερα πακέτα και πλήρη εξοπλισμό. Σαν αθλητές και εμείς οι ίδιοι εκτός από την μηχανική υποστήριξη και την παροχή αυτοκίνητων, είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε έναν νέο οδηγό που δεν γνωρίζει τις διαδρομές σε ότι αφορά στο στήσιμο και σε ότι άλλο χρειάζεται. Για οποίον, νέο που θέλει να πραγματοποιήσει το όνειρο του ή για έναν παλιό που θέλει εάν καλό αυτοκίνητο και μια ομάδα που θα είναι διπλά του σε όλα, δεν έχει πάρα να μας εμπιστευθεί! Ευχαριστούμε τα μέλη μας Κωνσταντίνο Παπαδημητρίου, Γιάννη Κακεπακη, Δημήτρη Τσουργιαννη, Βασίλης Ταρανπουκας, Γιώργος Τσακαλος, Αντώνης Σαλπεας και τον Γιάννη Μπίτζο και Θέμη Παπαευθυμίου που μας πιστεύουν και μας στηρίζουν με συμβουλές και βοηθούν να υλοποιήσουμε τα τεστ της ομάδας. Για οποίον θέλει να δει τα αυτοκίνητα μας ας μας επισκεφθεί στο Facebook Delta racing team.