Χρήστος Κουφός : Ας ξεκινήσουμε με το δεξί από το Rally Sprint Αλφειός

Όλα έτοιμα για το 3ο Rally Sprint Αλφειός το οποίο διοργανώνει η Art Of Speed το επόμενο Σαββατοκύριακο 29 & 30 Ιουνίου, όπου δήλωσαν συμμετοχή 24 πληρώματα με ντόπιους οδηγούς αλλά και πληρώματα εκτός νομού οι οποίοι ακολουθούν το θεσμό του Κυπέλλου Χώματος στον οποίο προσμετρά και ο συγκεκριμένος αγώνας.

Έπειτα από μερικά χρόνια το 3ο Ράλλυ Σπριντ Αλφειός με την υποστήριξη του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, στην ίδια ειδική διαδρομή με το 2ο, στην “Μακρίσια – Καλυβάκια”. Φέτος όμως καινοτομεί καθώς ο αγώνας είναι διήμερος, διότι το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί Super ειδική στo γνωστό πλέον χώρο του Γρύλλου όπου έχουν γίνει εως τώρα πολλοί αγώνες φιλικοί αλλά και του θεσμού TRC. Οπως είπαμε ο αγώνας προσμετρά στο Κύπελλο Ράλλυ Σπρίντ Χώµατος 2019 και αποτελεί τον 2ο αγώνα του θεσμού.

Ο Χρήστος Κουφός θα κάνει το αγωνιστικό του ντεμπούτο στο δεξί μπάκετ ενός  Ford escort rs 2000 με οδηγο τον Μαρούδα Διονύση και το νούμερο 6 στις πόρτες. Ο Αθλητής της ΦΙΛΜΠΑ για πρώτη φορά θα εκτελέσει χρέη συνοδηγού και ελπίζει σε ένα θετικό ξεκίνημα με στόχο έναν απροβλημάτιστο τερματισμό.