Αποσύρθηκε ο Nico Rosberg.

Μπορεί να είναι παγκόσμιος πρωταθλητής εδώ και μερικές , μόνο , μέρες όμως αυτό δεν εμπόδισε τον Nico Rosberg να ανακοινώσει , πριν λίγο, σε μια συνέντευξη τύπου της FIA στη Βιέννη την απόσυρσή του από τον κόσμο της F1.

Ο Nico δήλωσε ότι την απόφασή του αυτή την είχε πάρει μετά το Ιαπωνικό GP όπου μετά τη νίκη του το πρωτάθλημα ήταν στα δικά του και μόνο χέρια….

Στην σελίδα του στο Facebook ο πρωταθλητής δήλωσε πως η χρονιά που πέρασε ήταν πραγματικά σκληρή και ότι ο ίδιος πίεσε κυριολεκτικά σαν τρελός μετά την απογοήτευση που βίωσε τα δύο προηγούμενα χρόνια. Στη συνέχεια ευχαρίστησε την σύζυγό του Vivian αλλά και όλη την οικογένειά του καθώς έβαλαν όλοι “πλάτη” και έβαλαν τα “θέλω” τους ένα βήμα πίσω προκειμένου αυτός να πετύχει τον στόχο του.

Αποτέλεσμα εικόνας για vivian rosberg

Όσο για τον αγώνα στο Abu Dhabi που του έδωσε τον παγκόσμιο τίτλο ο Rosberg ανέφερε πώς ήταν οι εντονότεροι 55 γύροι της ζωής του.

Το μόνο που κάνε δύσκολη την απόφαση αυτή ,κατά τον Nico, είναι το ότι βάζει σε μπελάδες την αγωνιστική του οικογένεια μαζί με την οποία πέτυχε το μεγαλύτερο κατόρθωμα της καριέρας του, την κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου της F1.

Σχετική εικόνα

Μετά την συνέντευξη ο Rosberg είπε πως δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στην φόρμουλα ένα και πως τώρα ήρθε η ώρα να αφοσιωθεί την οικογένειά του.

Από εμάς “καλή τύχη πρωταθλητή” αν και κάτι μας λέει ότι θα σε ξαναδούμε πίσω από τιμόνι.

Αποτέλεσμα εικόνας για rosberg f1 champion