Αντρέας Ψυχογιός : Ελληνική συμμετοχή στο Isle of Man!

Κείμενο : Μαρία Καλογήρου

Ο Αντρέας Ψυχογιός συνεχίζει, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, να εκπροσωπεί την Ελλάδα στο αγώνα του Isle of Man. Σε έναν από τους πιο δύσκολους, απαιτητικούς αλλά και εντυπωσιακούς αγώνες ταχύτητας μοτοσυκλετών.
Αυτή η διοργάνωση συμπεριλαμβάνεται στους αγώνες τουρισμού και κάθε χρόνο διοργανώνεται στο ομώνυμο Αγγλικό νησί. Έχει χαρακτηριστεί ως ο πιο επικίνδυνος αγώνας και οδηγοί από όλο τον κόσμο παίρνουν μέρος με σκοπό να ζήσουν μια εμπειρία ζωής.
Ο Έλληνας οδηγός, Αντρέας Ψυχογιός, πριν 6 χρόνια αποφάσισε να δοκιμάσει τις αντοχές του σε αυτόν τον αγώνα και από τότε έχει “εθιστεί” στην αδρεναλίνη που του προσφέρει αυτή η εμπειρία ζωής.
Η φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει με κάποιες ατυχίες, τις οποίες η ομάδα Ψυχογιός κατάφερε να προσπεράσει. Ύστερα από τέσσερις μέρες χωρίς προπόνηση, λόγω καιρικών συνθηκών, ο Αντρέας κατάφερε την χθεσινή ημέρα να ολοκληρώσει τις ελεύθερες δοκιμές με χρόνο 20.58.144 και μέση ωριαία ταχύτητα τα 107 μίλια.
Θα βρισκόμαστε δίπλα στην προσπάθεια του Έλληνα οδηγού και θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για την πορεία του στον αγώνα του Isle of Man!