Αντώνης Σταφυλοπάτης : Επιστροφή στην “εντός έδρας” Πορταριά

Είναι κάποιες φορές που πας σε μια Ανάβαση για να δεις συγκεκριμένα αυτοκίνητα να ανεβαίνουν το βουνό και είναι και κάποιες άλλες φορές που θες να σφίξεις το χέρι σε κάποιους οδηγούς.

Στην περίπτωση του Αντώνη Σταφυλοπάτη παίρνετε την πιο πάνω φράση, την πολλαπλασιάζεται με το 100 και είστε μέσα στο συναίσθημά μου.

Έλειψε αυτός ο άνθρωπος από το φετινό Πρωτάθλημα Αναβάσεων και έλειψε και το μοναδικό του Opel Astra OPC. Δυστυχώς λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν υπήρχε ο απαραίτητος ελεύθερος χρόνος και η μέχρι στιγμή παρουσία του μόνο στην Ανάβαση Ριτσώνας, έκανε αισθητή την απουσία του.

Το αποτέλεσμα εκεί σίγουρα δεν ήταν αντιπροσωπευτικό αφού το Opel είχε κάποια μικρά προβλήματα κάνοντας τον οδηγό να μην μπορεί να αποδώσει το αναμενόμενο. Αυτά όμως με την συνεχή υποστήριξη και την προετοιμασία του αυτοκινήτου από την Petropoulos Werks ξεπεράστηκαν και πλέον οδηγός και αυτοκίνητο δηλώνουν το παρόν στην Ανάβαση Πορταριάς.

Μην κρυβόμαστε. Υπάρχει το πλεονέκτημα της Έδρας, αφού ο κ. Αντώνης ξέρει από έξω και ανακατωτά το βουνό των Κενταύρων και περιμένουμε την μάχη στην FST2 να είναι συναρπαστική, με παλιούς και νέους υποψήφιους να περιμένουν στην γωνία.

Καλή επιστροφή λοιπόν, στην αγαπημένη μας Ανάβαση Πορταριάς.