Ανάβαση Πιτίτσας : 4 υποψήφιοι για τον τίτλο της Formula Saloon

Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών διοργανώνει τον τελευταίο γύρο του Valvoline Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων 2018 και του Κυπέλλου Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος, την Ανάβαση Πλατάνι «Πιτίτσα», το Σάββατο και την Κυριακή 10-11 Νοεμβρίου 2018.

Αν και η Ανάβαση Πιτίτσας κλείνει την αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων είναι ελάχιστε οι Ομάδες και οι Κλάσεις που έχουν κρίνει τους Πρωταθλητές και μαθηματικά.

Στην «μεγάλη» Formula Saloon Turbo  η υπόθεση τίτλος όχι μόνο δεν έχει κριθεί αλλά υπάρχουν και 4 διεκδικητές, ζωντανοί και υποψήφιοι για το πρώτο σκαλί του βάθρου.

Μπορεί ο Μάριος Ηλιόπουλος να έχει τον πρώτο λόγο έχοντας μαζέψει μέχρι στιγμής 98 βαθμούς, όμως ζεστοί είναι και ο Λαζαρίδης Κωνσταντίνος με 91 βαθμούς που βρίσκεται στην δεύτερη θέση, ο Σολδάτος Παναγιώτης με 74 βαθμούς στην τρίτη και με 73 ο Κώστας Πατσουρέας που είναι έτοιμος για όλα.

Στην μάχη όλων αυτών μην ξεχνάτε και τον τοπικό Pete Παρθένη ο οποίος δεν θα ήθελε να χάσει με τίποτα το πρώτο σκαλί του βάθρου εντός έδρας, ενώ μεγάλο ερωτηματικό είναι αν θα προλάβει να είναι έτοιμος και ο Αργύρης Τσούλος που σίγουρα θα θέλει βάθρο.

Δεδομένο είναι όπως όλα δείχνουν πως η Aegean Κολοκυθάς – Ανάβαση Πιτίτσας θα είναι ο πιο ανταγωνιστικός Αγώνας των τελευταίων ετών.