Ανάβαση Αχλαδόκαμπου : Δυνατά οι 5 “Πατρινοί”

Στις 12 και 13 Οκτωβρίου το ΑΣΣΟΑΑ, με την έγκριση της ΟΜΑΕ και την συνδρομή της ΑΛΜΑ Ναυπλίου, διοργανώνει την Ανάβαση Αχλαδόκαμπου, 7o αγώνα του φετινού Valvoline Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Πρωταθλήματος Αναβάσεων Ιστορικών Αυτοκινήτων.

Τα Αθλητικά Σωματεία της Πάτρας θα έχουν δυνατή εκπροσώπηση αφού 5 Αθλητές θα διεκδικήσουν βάθρα και πολύτιμους βαθμούς, αφού η Ανάβαση Αχλαδόκαμπου είναι ο προτελευταίος Αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων.

Με το νούμερο 11 στις πόρτες και την κλάση Ν2 ο Κίμωνας Θέος (ΦΙΛΜΠΑ) με το Peugeot 106 του, απλά θέλει να εξασφαλίσει την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Κλάσης, αλλά στόχος πλέον είναι και το πρώτο σκαλί στην Ομάδα Ν έως 2000, αλλά και το βάθρο της Ομάδας Ν. Ο Ηλίας Λαζανάς (ΑΟΠ) μετά την Ανάβαση Πορταριάς κάνει ακόμα μία εμφάνιση με το Ford Puma Kit Car, σε μια από τις αγαπημένες του αναβάσεις, με το νούμερο 24. Ο Σταύρος Χατούπης (ΛΕΜΑΝ) θα παλέψει με το OPEL CORSA KIT CAR για το πρώτο σκαλί του βάθρου έχοντας αρκετές αξιώσεις, έχοντας το Νο 25 στις πόρτες, ενώ στόχος πλέον είναι και το βάθρο του Πρωταθλήματος στις Ομάδες Α και Α έως 2000, αφού το Πρωτάθλημα της Α7 είναι εξασφαλισμένο.

Στην μεγάλη κατηγορία της Formula Saloon ο Παναγιώτης Παρθένης (ΦΙΛΜΠΑ) με το Mitsubishi EVO 9, θέλει να μαζέψει πολύτιμους βαθμούς και να ξεσηκώσει τους χιλιάδες θεατές του βουνού. Ο “Pete” έχει το νούμερο 61 στις πόρτες. Τέλος ο Ντίνος Ζυγογιάννης (ΦΙΛΜΠΑ) με το Audi A3 είναι έτοιμος και περιμένει τους αντιπάλους του στην γωνία, για την κλάση FST2, με το νούμερο 60.

 

11 11 ΦΙΛΜΠΑ ΘΕΟΣ ΚΙΜΩΝΑΣ PEUGEOT 106 S 16 N2
23 24 ΑΟΠΑΤΡΑΣ ΛΑΖΑΝΑΣ ΗΛΙΑΣ FORD PUMA KIT CAR A7
24 25 ΛΕΜΑΝ ΧΑΤΟΥΠΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ OPEL CORSA-B 1.6i A7
59 60 ΦΙΛΜΠΑ ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ AUDI A3 1.6 TURBO FS FST2
60 61 ΦΙΛΜΠΑ ΠΑΡΘΕΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ MITSXUBISHI EVO IX GPX FST