ΑΛΑ Καρπενησίου : Μοναδικό Event. Μοναδικοί οικοδεσπότες

Ένα εκπληκτικά μοναδικό event διοργάνωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καρπενησίου το βράδυ του Σαββάτου (4/8) στο Πάρκο Αποδήμων Ευρυτάνων.

Οι άνθρωποι της ΑΛΑ Καρπενησίου με τον χαρακτηριστικό τους φιλόξενο τρόπο κατάφεραν και συγκέντρωσαν την Ελίτ των οχημάτων της περιοχής τους, ενώ το παρόν έδωσαν και προσκεκλημένοι και από διάφορες άλλες περιοχές.
To πρόγραμμα περιείχε ένα εξαιρετικό drift show αυτοκινήτων με συμμετοχή οδηγών της Λέσχης και όχι μόνο, έκθεση αυτοκινήτων και μουσική από Dj.

Στο Drift Show ο κόσμος ήταν πραγματικά συγκλονιστικός, αφού δεν σταμάτησε να χειροκροτεί τα περάσματα των οδηγών, ενώ κάθονταν σε ασφαλή σημεία , έπειτα από τις υποδείξεις των ανθρώπων της διοργάνωσης. Ο κόσμος έμεινε αρκετά ικανοποιημένος και ενθουσιασμένος από το όλο θέαμα, με τη Λέσχη να προσφέρει μια ακόμη όμορφη εκδήλωση.

Η τιμή εισόδου για άτομα άνω των 12 ετών ανερχόταν στα 5 ευρώ. Το ένα από την κάθε συμμετοχή θα διατεθεί στους πυρόπληκτους, ενώ υπήρχε και κουμπαράς για τον αντίστοιχο λόγο.

Είμαστε υποχρεωμένοι να σας μεταδώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα την άψογη φιλοξενία και τον τρόπο αντιμετώπισης τον καλεσμένων και των επισκεπτών από την ΑΛΑ Καρπενησίου. Πρωτοφανής καταστάσεις για τα Ελληνικά δεδομένα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Περισσότερες φωτό ΕΔΩ