Αχιλλέας Μποχώρης : Και τώρα πάμε Ελλασόνα

Πριν λίγες μέρες βρεθήκαμε με έναν από τους πιο δημοφιλείς οδηγούς Drift των Αναβάσεων που κάπνισε και “μπιστόλισε” όλο το ιστορικό κέντρο της Πάτρας, στο πλαίσιο των Event που διοργανώθηκαν για το 10o PICK ΛΟΥΞ COLA plus ‘n light.

Ο Αχιλλέας πραγματικά πρόσφερε ένα μοναδικό θέαμα και αυτό αποδεικνύεται εύκολα από τα σχετικά βίντεο και τις φωτογραφίες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Το automotopatras.gr βρέθηκε με τον οδηγό από την Λάρισα, ο οποίος μας κάλεσε στην επόμενη εμφάνισή του, που θα είναι “εντός έδρας” στην Ανάβαση Ελασσόνας.

Η Λ.Α.Μ.Κ.Ε μετά από έγκριση της Ο.Μ.Α.Ε διοργανώνει την 3η Ανάβαση Ελασσόνας στις 3-4 Νοεμβρίου 2018. Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο Ελληνικό Ημερολόγιο Αγώνων 2018 και προσμετρά βαθμολογικά στο Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος.  Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς είναι ο τελευταίος αγώνας του θεσμού, όπου θα κριθούν οι τίτλοι και τα κύπελλα.

Ο Αχιλλέας μας είπε χαρακτηριστικά :

Ελάτε να απολαύσετε ένα πραγματικό μοναδικό θέαμα δίπλα στην πόλη μας. Η Ελασσόνα αν και δεν προσμετρά στο Πρωτάθλημα, αλλά στο Κύπελλο μαζεύει αρκετές συμμετοχές και μάλιστα δυνατές.

Το γεγονός ότι οι εκδηλώσεις έχουν ως έδρα το κεντρικότερο σημείο της Ελασσόνας σε συνδυασμό με το ότι η διαδρομή του αγώνα είναι ακριβώς δίπλα και υπάρχει παράλληλη διαδρομή από την οποία φτάνεις εύκολα στα σημεία παρακολούθησης, φέρνει χιλιάδες θεατές στον αγώνα.

Ελάτε στην Ανάβαση Ελασσόνας γιατί θα καπνίσουμε πολύ λάστιχο.