Α. Καλλέργης : Η Πάτρα πρέπει να δείξει την φιλοξενία της στο “Ferrari Days”

Σε μία γεμάτη αίθουσα από Δημοσιογράφους και φανατικούς του Patras Motor Show, πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου στο Ξενοδοχείο Poseidon Palace το Σάββατο και ώρα 18:30, από τους διοργανωτές.

Η ΦΙΛΜΠΑ με σεβασμό προς την Πάτρα και τους πολίτες της, σήκωσε τα μανίκια ψηλά και με σοβαρές και υπεύθυνες κινήσεις κατάφερε να δημιουργήσει τις συνθήκες έτσι ώστε ένα από τα μεγαλύτερα και επίσημα Club της Ferrari το “Passione Rossa” να γιορτάσει τα 20α γενέθλιά του στην Πάτρα.

Ο Πρόεδρος του “Passione Rossa” Dr Fabio Barone θα δώσει το παρόν μαζί με περίπου 40 Super Cars της Ιταλικής φίρμας.

Χρυσός Χορηγός της Εκδήλωσης είναι η “Καλλέργης Μηχανήματα”, όπου δια του ιδιοκτήτη της κ. Αλέξανδρου Καλλέργη προσκάλεσε τους Πατρινούς να δείξουν την φιλοξενία τους.

Χαρακτηριστικά ο κ. Καλλέργης ανέφερε :

Είναι μεγάλη τιμή για την πόλη μας και τους συμπολίτες μου, η επίσκεψη του Ferrari Club “Passione Rossa” της Ιταλίας, όπου περίπου 80 Ιδιοκτήτες – Συλλέκτες σπάνιων αυτοκινήτων θα απολαύσουν την Πάτρα μας. Ευελπιστούμε τέτοιου είδους και ποιότητας διοργανώσεις να γίνουν θεσμός στην πόλη μας, να αναπτυχθούν περαιτέρω και να έχουν μια διάρκεια στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό, όπου δυστυχώς έχει απαξιωθεί από κάποιους φορείς εντελώς, ενώ θα μπορούσε να έχει ανθίσει.

Με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι δεν παρευρίσκεται εδώ κανένας επίσημος φορέας και προφανώς θεωρούν οι φορείς μας, πως είναι υπεράνω τον επισκεπτών – επιχειρηματιών όπου θα μας δώσουν την χαρά να τους φιλοξενήσουμε (αν ήταν για κανά ψήφο θα έτρεχαν).

Προσωπικά θα βοηθήσω όσο μπορώ, να φανεί όσο το δυνατόν περισσότερο αυτή η διοργάνωση, όσο και αν αυτό στοιχίσει, και θα φροντίσω να ακουστεί σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελληνικής επικράτειας, το τι κάνουμε εδώ αυτή τη βδομάδα. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι μας, θα είμαστε φιλόξενοι, θα είμαστε γνήσιοι Έλληνες και θα δείξουμε το καλύτερο μας πρόσωπο σε αυτούς τους ανθρώπους, με σκοπό είτε να μας επισκέπτονται τακτικά είτε να γίνει η πόλη μας ένας σταθμός για περαστικούς και τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Σας ευχαριστώ πολύ.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “FERRARI DAYS”