3ος Αγώνας D-Cup: Με 35 Συμμετοχές

Το Αθλητικό Σωματείο “Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών” (Α.Ο.Π.) διοργανώνει την Κυριακή 10 Ιουλίου τον 3ο γύρο του Επάθλου Karting D-Cup, που προσέλκυσε τη συμμετοχή 34 αθλητών.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην πίστα καρτ “Kartmania” που βρίσκεται στα Βραχνέικα Πατρών και έχει μήκος 1020 μέτρων. Ο αριθμός των συμμετεχόντων πιστοποιεί το ενδιαφέρον που υπάρχει για το συγκεκριμένο Έπαθλο, ενώ οι μάχες αναμένονται μεγάλες σε όλες τις κατηγορίες. Πιο συγκεκριμένα, οι 34 οδηγοί θα χωριστούν σε κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία τους ή τον τύπο του καρτ που οδηγούν.

Η Κατηγορία Senior είναι η πιο δημοφιλής του αγώνα, συγκεντρώνοντας 12 συμμετέχοντες, εκ των οποίων οι 7 συμμετέχουν στην Senior Masters και οι 5 στην A-Senior. Στο πλαίσιο της Κατηγορίας Mini, στην οποία συμμετέχουν οι μικρότεροι αθλητές του αγώνα θα λάβουν μέρος 6 οδηγοί, ενώ το δικό της χρώμα θα δώσει για ακόμη φορά η Κατηγορία Super, με 10 οδηγούς να προσφέρουν τον καλύτερό τους εαυτό, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει για ακόμη μια φορά η νέα Κατηγορία 4 Stroke, στην οποία οι συμμετέχοντες  χρησιμοποιούν τετράχρονα καρτ ενιαίου τύπου με σασί Extreme και κινητήρα RK1.

Όσον αφορά στους αγώνες των κατηγοριών, οι συμμετέχοντες στη Senior θα συμμετάσχουν στον ιδιαίτερα απαιτητικό, ειδικά εν μέσω των υψηλών θερμοκρασιών του Ιουλίου, αγώνα των 3 σκελών, με το καθένα από τα οποία να περιλαμβάνει 24 γύρους. Από εκεί και έπειτα, ο αγώνας της Super περιλαμβάνει 18 γύρους, εκείνος της 4 Stroke περιλαμβάνει 15 γύρους, ενώ οι μικροί οδηγοί της Mini θα αγωνιστούν για 14 γύρους.

 

 

Συμπληρωματικός κανονισμός

Συμμετοχές