3ο Rally Sprint Αλφειός : Με 4 στα 4 οι Μποζιονέλος – Παναρίτης

Στο παλμαρέ των επιτυχημένων διοργανώσεων του ΑΣΜΑ Ν Hλείας πέρασε το 3ο Rally Sprint Αλφειός, με την υποστήριξη του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, το οποίο διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο 29 & 30 Ιουνίου και την σημαία εκκίνησης είδαν 23 πληρώματα. Ο Αγώνας προσμετρά στο Κυπέλλο Ράλλυ Σπριντ Χώματος και ήταν ο 2ος γύρος.

Ο Αγώνας ξεκίνησε το Σάββατο 29 Ιουνίου, από την Super Stage του Γρύλλου όπου λιγότερο σημασία είχαν τα αποτελέσματα, αφού πλήθος κόσμου απόλαυσε ένα πολύ ιδιαίτερο θέαμα στον ειδικά διαμορφωμένο και φιλόξενο χώρο.

Αμέσως μετά την SS, τα πληρώματα κατευθύνθηκαν στην Κεντρική Πλατεία Κρεστένων, όπου διεξήχθη Πανηγυρική Εκκίνηση παρουσία αρχόντων και παραγόντων τόσο της κοινωνίας όσο και του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού. Το Αθλητικό Σωματείο ΑΣΜΑ Ν. Ηλείας διοργάνωσε μία φιέστα πρωταθληματικού επιπέδου με πάρα πολλούς θεατές, σωστή παρουσίαση των πληρωμάτων, αναμνηστικά δώρα και χορευτικά.

Το κύριο μέρος του Αγώνα διεξήχθη την Κυριακή 30 Ιουνίου στην γνωστή Ειδική Διαδρομή «Μακρίσια – Καλυβάκια» των σχεδόν 12 χλμ, όπου στα κεντρικά της σημεία, ήταν γεμάτη από κόσμο. Η Διαδρομή επαναλήφθηκε τρεις φορές.

Απόλυτοι κυρίαρχοι στο αγωνιστικό μέρος ήταν οι Μποζιονέλος Γιάννης – Παναρίτης Βαγγέλης με Mitsubishi EVO 6, αφού κατάφεραν και κέρδισαν και τις 4 ειδικές διαδρομές του Αγώνα, χωρίς να πιέσουν πολύ αφού ήταν αρκετά πιο γρήγοροι από τον ανταγωνισμό. Το δεύτερο σκαλί του βάθρου της Γενικής ανήκει στους Ντάβαρη Νίκο – Μακρινό Μανώλη με Mitsubishi EVO 9, ενώ στο τρίτο σκαλί είδαμε μια ευχάριστη έκπληξη με τους Χατζόπουλο Χρήστο – Χατζοπούλου Αριστέα με Toyota Corolla AE86, να οδηγούν αριστοτεχνικά.

Για την Ομάδα F2 νικητές αναδείχθηκαν οι Χατζόπουλος Χρήστος – Χατζοπούλου Αριστέα με Toyota Corolla AE86, δεύτεροι τερμάτισαν οι Παπαδόπουλος Αναστάσιος – Βασιλόπουλος Ανδρέας με Toyota Starlet EP91 και τρίτοι οι “BACKO” – “ΑΡΗΣ ΙΑΒΕΡΗΣ” με το πανέμορφο Ford Fiesta 1.6.

Την κατηγορία C2 φυσικά την κέρδισαν οι Μποζιονέλος Γιάννης – Παναρίτης Βαγγέλης με Mitsubishi EVO 6, ενώ το δεύτερο σκαλί το πάτησαν οι Ντάβαρης Νίκος – Μακρινός Μανώλης με Mitsubishi EVO 9.

Για την κατηγορία C3 νικητές αναδείχθηκαν οι Σταμίρης Νίκος – Παράσχης Γιάννης όπου οδήγησαν ένα Ford Escort RS2000, ενώ στην δεύτερη θέση τερμάτισαν οι Μούγιος Θεόδωρος – Μούγιος Θανάσης με BMW E30.

Στην πολυπληθή κατηγορία C4 οι Χατζόπουλος Χρήστος – Χατζοπούλου Αριστέα με Toyota Corolla AE86 αναδείχθηκαν νικητές ακολουθούμενοι από τους Τριαντόπουλος Παναγιώτης – Δελέγκος Κων/νος με Toyota Corolla AE86. Το βάθρο συμπλήρωσαν οι Ντέρμας Βασίλης με την πρωτοεμφανιζόμενη Παρασκευοπούλου Ελένη στο δεξί μπάκετ.

Στην κατηγορία C5 νικητές αναδείχθηκαν οι “BACKO” – “ΑΡΗΣ ΙΑΒΕΡΗΣ” με το Ford Fiesta 1.6, ενώ το δεύτερο σκαλί το πάτησαν οι Κάτσας Θανάσης – Βαρθαλίτης Δημήτρης με Toyota Corolla AE111.

Ο Αγώνας ολοκληρώθηκε στο Δ.Δ. Καλυβακίων όπου στην πλατεία πραγματοποιήθηκαν οι Απονομές των Επάθλων υπό την φιλοξενία του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλυβακίων, ο οποίος είχε φροντίσει και για τα σχετικά εδέσματα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ