Ανανέωση για το Subaru Forester.

Το Forester της Subaru υπέστη ανανέωση με αποτέλεσμα να έχει ορισμένες αισθητικές αλλαγές και βελτιώσεις σε εξοπλισμό, ποιότητα κύλισης και ηχομόνωσης, καθώς και μικροεπεμβάσεις σε ανάρτηση και τιμόνι.

Στο εμπρός μέρος, οι διαφορές εντοπίζονται στην ανασχεδιασμένη μάσκα και τον διαφοροποιημένο προφυλακτήρα, ενώ τα εμπρός φώτα έχουν αποκτήσει περισσότερα LED στοιχεία και διαθέτουν μαύρο πλαίσιο (φόντο). Τα πίσω φώτα πλέον είναι φουλ LED.

Στο εσωτερικό, η Subaru υποστηρίζει ότι έχει δώσει μεγαλύτερη προσοχή στην ποιότητα των υλικών, ενώ υπάρχουν και νέες διακοσμητικές φάσες σε piano black ή αλουμινίου. Επιπλέον, οι υφασμάτινες και δερμάτινες επενδύσεις που ντύνουν την καμπίνα είναι ανώτερης ποιότητας και το σύστημα πολυμέσων ταχύτερο και με οθόνη αφής υψηλότερης ανάλυσης.

Η Subaru προχώρησε και σε πιο ουσιώδης αλλαγές, ενισχύοντας τα ηχομονωτικά υλικά στον καθρέφτη του κινητήρα και τους θόλους των τροχών, ενώ τοποθετήθηκαν και παχύτερα τζάμια για ακόμα μεγαλύτερη ησυχία στην καμπίνα. Αλλαγές έχει υποστεί και η ανάρτηση, με την Subaru να υποστηρίζει ότι πλέον προσφέρει καλύτερη άνεση σε κακοτράχαλα εδάφη, με το σύστημα διεύθυνσης πλέον να έχει γίνει πιο «γρήγορο» για πιο άμεσες αντιδράσεις εντός δρόμου.

Τέλος, το ανανεωμένο Subaru Forester μπορεί να εφοδιαστεί και με προσαρμοζόμενα LED εμπρός φώτα που συνεργάζονται και με το τιμόνι.

[Πηγή: Subaru]