15ο Motor Festival : Ελάτε να σπάσουμε 2 Ρεκόρ Guinness

Το Motor Festival είναι θεσμός και είναι πλέον η πιο δημοφιλής γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα.Ο στόχος μας είναι να ενώσουμε τους αθλητικούς συλλόγους με σκοπό την διαφήμιση και την ανάδειξη, προβολή Ελλήνων αθλητών της μηχανοκίνησης με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο. Η επιθυμία μας είναι να φέρουμε κοντά χιλιάδες θεατές και νέο κόσμο στον μαγικό κόσμο της μηχανοκίνησης ώστε να προαχθεί ο μηχανοκίνητος αθλητισμός στην Ελλάδα.

Επόμενος σταθμός του Motor Fastival θα είναι το ΟΑΚΑ αφού η 15η έκδοση του δημοφιλούς event θα πραγματοποιηθεί στις 28, 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2019, με ένα φαντασμαγορικό τριήμερο.

Κάθε 30 λεπτά κάτι διαφορετικό θα γεννιέται στην αρένα του 15ου Motor Festival…
1) Moto & Auto Drag Show
2) Drift Show
3) 4×4 Off Road Show | Attart Arena
4) Truck Show
5) Enduro and Motocross Show
6) Live Rock Συναυλίες
7) Αγώνες Kick Bοxing
Μείνετε συντονισμένοι για το ακριβές πρόγραμμα του αξεπέραστου Motor Festival. Οι εκπλήξεις δεν σταματούν και πολλά event και show θα προστεθούν ως την ημέρα έναρξης του πιο τρομακτικού μηχανοκίνητου Show που έχει γίνει πότε.

 

Το Motor Festival έχει βάλει στόχο στην 15η έκδοσή του να καταρρίψει 2 Ρεκόρ Guinness, συγκεντρώνοντας 340 μοτοσυκλέτες ανεξαρτήτου κυβικών, όπου για 30 δευτερόλεπτα θα κάνουν burn out.

Ο Μιχάλης Κοντιζάς και το Motor Festival πάνε να σπάσουν το αξεπέραστο. Θα συμμετέχεις;