Αποτελέσματα 37ο Ολυμπιακό Ράλυ

Έναρξη είχαμε και για το θεσμό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ 2016, με την λέσχη της ΑΟΛΑΠ να διοργανώνει στην ευρύτερη περιοχή της Ηλείας το 37ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΡΑΛΛΥ.  Με τις δύο ειδικές (Φολόη- Νεμούτα) επαναλαμβανόμενες 3 φορές πραγματοποιήθηκε ο αγώνας με 37 πληρώματα να ανεβαίνουν την ράμπα της εκκίνησης.

Με τον καιρό να είναι σύμμαχος αλλά και τον έντονο συναγωνισμό αφού η μάχη για το βάθρο κράτησε μέχρι  την τελευταία στιγμή, τερμάτισε ένας ομολογουμένος αρκετά καλός αγώνας.

ΤΟ πρώτο σκαλί του βάθρου της γενικής κατάταξης, μετά από έναν πολύ έντονο αγώνα κατέκτησαν οι Γιώργος Φιλιππίδης- Λεωνίδας Μαχαίρας με MITSUBISHI LANCER EVO IX , αφήνοντας στο δεύτερο σκαλί τους Γιάννη Μπαντούνα- Ηλία Παναγιωτούνη με MITSUBISHI LANCER EVO VI. Στην τρίτη θέση τερμάτισαν οι Βασίλης και Γιάννης Βελλάνης με MITSUBISHI LANCER EVO IX.

Για τους “δικίνητους” ΄της F2,  οι Γιάννης Αναγνωστάκος – Χρήστος Μπακλόρης με MG ZR 160 ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί αφήνοντας το δεύτερο σκαλί για τους Ιωάννη Μποζιονέλο – Ευάγγελο Παναρίτη με FORD ESCORT RS2000 και το τρίτο για τους “PAZONEN” – Απόστολος Κοτρώνης με TOYOTA YARIS,

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα από το 37ο Ολυμπιακό Ράλυ ΕΔΩ

Δείτε τα αποτελέσματα της F2 ΕΔΩ

ΦΩΤΟ : photorallypress.gr