Το διήμερο, των 7αριων και 8αριων!!

Το σαββατοκύριακο 2 και 3 Απριλίου ο 1ος αγώνας για το πανελλήνιο πρωτάθλημα dragster έγινε στην όμορφη Κρήτη και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο του Τυμπακιου.

Έχουμε ξαναπεί πολλές φορές οτι το ελληνικό dragster δεν είναι  απλά σε ανοδική πορεία αλλά έχει πάει πραγματικά σε άλλο επίπεδο απ όλες τις απόψεις , απο χρόνους και ρεκόρ που συνεχώς κατεβαίνουν μέχρι και τις πίστες που βελτιώνονται συνεχώς  δίνοντας την ευκαιρία σε ομάδες και οδηγούς  να γράφουν χρόνους που συζητιούνται όχι μόνο εντος αλλα και εκτός Ελλάδας!!

Ο καιρός ήταν ιδανικός και οι θεατές πλησίασαν τους 2000 , ενώ οι συμμετοχές σε αυτοκίνητα αλλα και μοτοσικλέτες ήταν πολλές και πάρα πολύ δυνατές , που σε συνδυασμό με την άψογη πρόσφυση ,το θέαμα απογειώθηκε απο τα πρώτα κι ολας περάσματα.

Μερικοί απο τους χρόνους που έμειναν στην ιστορία ήταν  , ο Κακαρακης με 8,2 , ο Βουρος  με 8,3 ,ο Βλαχος με 8,3 και με την Ευρωπαϊκή σούζα του!! ο Χατζηκουβας με 8,3 , ο Αφεντουλιδης και Πανοπουλος με 8,5 , ο Κακαρης με 9 ξερο , ο Σουλος με 9,8 και στις μοτοσυκλέτες μερικοί απο τους κορυφαίους χρόνους ήταν το 7,2 του Γκοσιου!!  το 7,5 του Τσακιρη!!  , όλοι οι χρόνοι της street 2 με Κουζουλογλου , Νατσιο και Πουλο , της p street 3 με 9,6 του Καψοπουλου!  και το 10,2 του Βαιλακη σε συνδυασμό με την 1η νίκη της καριέρας του.

Μετά το τέλος των αγώνων έγιναν και οι απονομές με πάρα πολύ κόσμο να μένει για να αποθεώσει τους νικητές . . . . και όλοι έφυγαν απο την Κρήτη με την επιθυμία να ξανακατεβούν γρήγορα για ακόμα καλύτερους χρόνους και φυσικά περισσότερους αγωνιζόμενους μιας και δεν ήταν όλοι έτοιμοι τώρα.

Δείτε το πλήρες φωτογραφικό άλμπουμ ΕΔΩ

ΦΩΤΟ : Aris Myridakis