Την παράσταση κλέβει η κατηγορία MINI στο PICK

Δεν μπορείς να μην συμπεριφερθείς σε Αθλητές που η ηλικία είναι ανάμεσα από 8 έως 12 χρονών, παρά μόνο με σεβασμό και τάσεις καθοδήγησης.

Χτες είδαμε ίσως τις μεγαλύτερες μάχες στο 9ο PICK-Λουξ Cola Plus ‘n Light  στην κατηγορία MINI όπου αυτά τα μικρά ταλέντα έπεσαν στην μάχη του ημιτελικού για την pole pisition.

Τα αισθήματα ανάμεικτα, αφού όλοι ήταν τυχεροί και άλλοι άτυχοι. Μέσα στους τυχερούς ο Στυλιανός Πετρίσης που κατάφερε και έκανε έκανε τον καλύτερο συνολικό χρόνο και θα ξεκινήσει στον τελικό από την πρώτη σειρά εκκίνησης.

Δεύτερος ο άτυχος!!!! Πατρινός Βαγγέλης Ντεντόπουλος, αφού αμέσως μετά τον τερματισμό και με την χαρά ζωγραφισμένη πάνω του ολόκληρη, ο μικρός Βαγγέλης έχασε τον έλεγχο του καρτ του με αποτέλεσμα τα τρακάρει με τον αδερφό του και να προκαλέσει στο καρτ του αρκετά μεγάλη ζημιά, κάτι που όμως διόρθωσε η ομάδα του που δούλεψε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τρίτος θα ξεκινήσει ο Καφαντάρης Γιώργος που ήταν από τις πιο σταθερές παρουσίες του Ημιτελικού.

Τέταρτος θα ξεκινήσει ο Πατρινός Γρηγόρης Κρίκης που οι φίλαθλοί του περιμένουν μεγάλα πράγματα από αυτών στον Τελικό, οδηγώντας το νέο του καρτ.

Οι Αγγελόπουλος Μάριος και Ντεντόπουλος Γιώργος συμπλέρωσαν την εξάδα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στους πιο άτυχους του Τελικού ήταν ο Παπαευθυμίου Αλέξανδρος όπου ενώ οδηγούσε την κούρσα τρεις γύρους πριν το τέλος είχε μια μικρή έξοδο που τον έριξε στην 7η θέση. Ο “Αλ66” στον ημιτελικό είχε τον ταχύτερο γύρο.

Δώστε λοιπόν το πιο ζεστό χειροκρότημα σας σε αυτά τα παιδιά που σε αυτή την τρυφερή ηλικία ξέρουν τη θα πει ανταγωνισμός και ευγενής άμιλλα. Ξέρουν τη θα πει μαχητές μέσα στην πίστα και αδέρφια έξω…….