Θέαμα και πολύ καμένο λάστιχο στον 4ο γύρο του Drift

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift συνεχίστηκε στις 23-24 Ιουλίου, με τον 4ο γύρο του θεσμού που διεξήχθη στην φιλόξενη πίστα καρτ Αφιδνών “Kartodromo”.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο “Φίλοι Μηχανοκίνητων Αθλοπαιδιών” (ΦΙ.Μ.Α.) με τη συμμετοχή 47 θεατών, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να ικανοποιήσουν τους πολλούς θεατές που αψήφησαν τη ζέστη και βρέθηκαν στις Αφίδνες για να απολαύσουν τα θεαματικά περάσματα.

Όπως κάθε φορά, οι οδηγοί χωρίστηκαν στις Κατηγορίες Pro και Street Legal, με την Pro να συγκεντρώνει 31 συμμετοχές έχοντας τη μερίδα του λέοντος και την Street Legal να συγκεντρώνει 16 συμμετοχές. Μετά από έναν θεαματικό αγώνα, που όπως είχε προγραμματιστεί ολοκληρώθηκε υπό το φως των προβολέων αφού είχε νυχτώσει, νικητής στην Pro αναδείχθηκε ο Χρήστος Χατζαράς που επικράτησε στον τελικό του Αναστάσιου Χάρκα, ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Γιώργος Τσιλιμπόνης αφού επικράτησε στον μικρό τελικό του Δημήτρη Τσαγκαράκη, όλοι τους με BMW E30. Όσον αφορά στη Street Legal, η νίκη κατέληξε στον Γιώργο Γελαδά (Toyota AE86), που κέρδισε στον τελικό τον 18χρονο Σεβαστό Δαγλή (BMW E30). Το βάθρο συμπλήρωσε ο Διονύσης Φίλιππας (Toyota Corolla).

Ακόμη ένας αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Drift στέφθηκε από επιτυχία και οι πρωταγωνιστές του θεσμού ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, με τον επόμενο αγώνα να έχει προγραμματιστεί για τις 3-4 Σεπτεμβρίου, στη Λιθακιά Ζακύνθου.