Θα γίνω λίγο κακός Νο 4 : Της τρελής

Του Μάρκου Κ. Καπετανάκη

Χαμός γίνεται τις τελευταίες μέρες με “ποσταρίσματα”, “τιτιβίσματα” και κάθε λογής ξεκατίνιασμα.

Αιτία η ΟΜΑΕ, που για τους μισούς τα κάνει όλα λάθος και πάει να το μετατρέψει σε “ποδόσφαιρο” του δούνε και λαβείν και για τους άλλους μισούς να βαίνουν όλα καλώς και να μην τρέχει τίποτα.

Εγώ όμως θα γίνω λίγο πιο κακώς από ότι συνηθίζω γιατί μετά από αρκετή χρονική αποχή, έχασα πολύτιμο χρόνο. Αναρωτιέμαι λοιπόν τι έφταιξε και από την μια στιγμή στην άλλη, άνθρωποι αλλάζουν άποψη, γκρεμίζουν ιδεολογίες και πετάνε στο καλάθι των αχρήστων την δικιά τους προσπάθεια τόσον χρόνων, καταστρέφοντας φιλίες δεκάδων χρόνων.

Ψυχραιμία κύριοι. Ο Μηχανοκίνητος Αθλητισμός δεν είναι ούτε ποδόσφαιρο, ούτε μεσημεριανάδικο να ξεκατινιάζεστε. Ηρεμία. Υπάρχουν όργανα, θεσμοί και διαδικασίες.

Όποιος έχει διαφορετική άποψη, μπορεί να την εκφράζει κόσμια και όχι με τρόπο κουτσομπόλας γιαγιάς του χωριού, σε συνομιλία με την γειτόνισσα που τρέχουν τα σάλια της για την πικρόχολη πληροφορία.

Ηρεμήστε. Αύριο είναι μεγάλη μέρα. Πολλά και σοβαρά τα προβλήματα του τόπου μας και φυσικά του Αθλήματος που λατρεύουμε και έχουμε ΟΛΟΙ σαν κοινό παρονομαστή.

Δεν το δέχομαι να γκρεμίζεται τα ιδανικά και τα όνειρά μου. Δεν το επιτρέπω. Όσο μπορώ. Δεν το ανέχομαι. Είναι άδικο για τον “λαό” του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού. Είμαι και εγώ κομμάτι αυτού.

Ψυχραιμία σας παρακαλώ…… Εσείς μου το έχετε διδάξει…… και όποιος δεν μπορεί την βόλτα του.

Είμαστε πολλοί αυτοί που το αγαπάμε και θα το κρατήσουμε ζωντανό. Αν χρειαστεί θα σας στείλουμε όλους σπίτια σας. Όπως έκαναν οι Έλληνες όσες φορές εγκλωβίστηκαν σε “εφιάλτες”.