Τερμάτισαν στο 24ωρο οι Γιώργος και Γιάννης Λαλιώτης

Μετά από 24 ώρες στο τιμόνι οι Γιώργος και Γιάννης Λαλιώτης (πατέρας και γιος) κατάφεραν και τερμάτισαν στον πολύ απαιτητικό αγώνα που διοργάνωσε ο ΣΙΣΑ.

Η εκκίνηση δόθηκε κάτω από την Ακρόπολη με κατεύθυνση προς Ισθμό και μετά προς Κλειτορία, όπου έγινε και η πρώτη ανασυγκρότηση της ημέρας. Μετά σειρά είχε η Πάτρα όπου πραγματοποιήθηκε και η τρίωρη νυχτερινή ανασυγκρότηση του 20ου «24 Ώρες Ελλάδα»  και τερμάτισε το έπαθλο «12 Ώρες Ελλάδα».

Τα μεσάνυχτα του Σαββάτου οι οδηγοί άναψαν τους προβολείς των αυτοκινήτων τους, οι συνοδηγοί έβγαλαν τους φακούς και άρχισε το νυχτερινό κομμάτι που έχει προσδώσει αυτόν το ιδιαίτερο χαρακτήρα σε αυτό το περιπετειώδες ράλλυ. Η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου ένωσε το ημερήσιο με το νυχτερινό σκέλος και τα πληρώματα ήρθαν αντιμέτωπα με τις νυχτερινές ειδικές διαδρομές της Στερεάς Ελλάδας και μετά τη συμπλήρωση περίπου 800 χιλιομέτρων και 24 ωρών τερμάτισαν στην Αθήνα.

 

Πατέρας και γιος συμμετείχαν πρώτη φορά σε τέτοιου είδους Αγώνα εκπρωσοπώντας την ΕΛΙΑ. Την προσπάθεια τους στήριξαν οι :

Meno18 (Ρήγα Φεραίου 20)

Casa di Calze (Ερμού 57)

ΣφουγκαρΆκης (Πανεπιστημίου 65)

Monster Bike (Γρ. Παλαιολόγου 1Α)

Oxygen Store (Αγίου Ανδρέου 89-91)

Φανοποιειο Βαφειο Ά.Ζαφειρόπουλος (Ά.Παπανδρέου 25)

Καλουδης Ελαστικά (Ακρωτηρίου 224)

AutomotoPatras (Μαιζώνος 206)