37ου Rally Sprint Tρίκαλα Κορινθίας : Δήλωση – ROAD BOOK

Κατεβάστε και συμπληρώστε την ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ του 37ου Rally Sprint Τρίκαλα Κορινθίας Η Δήλωση πρέπει να σταλεί στην Γραμματεία του Αγώνα μέχρι την  Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016, 22.00 ώρα Fax 2741072998 – email info@alak.gr Δήλωση για την οποία δεν έχει καταβληθεί παράβολο θεωρείται AKYPH.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ROAD BOOK

Προσβάσεις θεατών

Η ειδική διαδρομή Ζήρεια έχει χαρακτηριστεί μια από της πιο όμορφες ειδικές διαδρομές των τελευταίων ακρόπολις, μια γρήγορη διαδρομή μέσα στο ελατόδασος των Τρικάλων. Στην φετινή της εκδοχή , μήκους 9,98χλμ, ξεκινά από το χιονοδρομικό κέντρο προς Γκούρα, στα 2χλμ πάμε δεξιά στο οροπέδιο  και αφού κάνει 2 τεχνικές επιβράδυνσης κατηφορίζει για την λίμνη Δασίου.Στα 8 χλμ κάνει αριστερά (Περιοχή Γερου) στο πιο κλειστό και τεχνικό κομμάτι και τερματίζει στο δρόμο προς Καρυά  .

Πρόσβαση 1η

Από την πλατεία της Μ.Σ.Τρικάλων ακολουθούμε τον δρόμο προς χιονοδρομικό και μετά από 5,5χλμ σε αριστερή στροφή , δεξιά στον χωματόδρομό , μετά από 2 χλμ συναντάμε την ειδική.

 

Πρόσβαση 2η

Μπαίνοντας στην Μ.Σ.Τρικάλων κάνουμε δεξιά προς Καρυα .Στα 400μέτρα μετά το Ξενοδοχείο Ηλιοβασίλεμα αριστερά (Κεραίες )   και οδηγώντας στον φαρδύ ανηφορικό χωματόδρομο φτάνουμε στο 8ο χλμ της ειδικής .